Ste na strani: Domov Izjava zasebnosti

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

Izjava zasebnostiPravica do odstopa od nakupa:

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v spletni pasji trgovini www.hov-hov.si pravico v 8 dneh od prevzema blaga pisno odstopiti od nakupa. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži in z originalnim računom, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma zamenjave ne bomo upoštevali.

Varovanje osebnih podatkov:

Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju Janja Gorjup s.p. zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji. Podatke, ki jih boste posredovali na straneh trgovine www.hov-hov.si, zbiramo izključno za interne potrebe in potrebe izvedbe plačila. Vsi podatki, navedeni pri registraciji, so namenjeni izključno poslovanju trgovine www.hov-hov.si in jih Janja Gorjup s.p. ne posreduje v druge namene ali tretji osebi, prav tako pa trajno hrani ob registraciji vnešene podatke in vse spremembe, ki jih uporabnik naknadno opravi sam, v ustrezno varovanem in zaščitenem sistemu.

Vaša privolitev za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

Z registracijo v spletni trgovini www.hov-hov.si in s strinjanjem s splošnimi določili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v naši trgovini www.hov-hov.si.
 

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Pasje konzerve ZiwiPeak Govedina 370g * NOVO *
Pasje konzerve ZiwiPeak Govedina 370g * NOVO *
3,99 EUR


Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.