Ste na strani: Domov

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

V nedeljo so vsi nakupi 6% cenejši!

novica49 Pri vseh naročilih, oddanih izključno ob nedeljah od 00:00 do 23:59, bomo do preklica upoštevali 6% popust na vse izdelke.

Popust bomo naknadno obračunali ob izdaji računa, le-ta pa ne velja za izdelke, ki so že v akciji in se ne sešteva z nobenim drugim popustom. Vsaka nedelja = SUPER NEDELJA!
 

Mega akcija hrane za pse BiOMill - do 16% ceneje

Hrana za pse BiOMill v akciji Dobavitelj hrane za pse BiOMill se je odločil za mega akcijo in znižal BiOMill Adult Maxi Losos in Riž 12kg za 5%, BiOMill Adult Maxi PRO 20kg pa za 10%. Posebnost mega akcije je, da se upošteva tudi dodatni 6% popust za nakup v nedeljo, kar pomeni, da lahko BiOMill Adult Maxi Losos in Riž 12kg kupite 11% ceneje, BiOMill Adult Maxi PRO 20kg pa kar 16% ceneje. Velja do razprodaje zalog!
 

FOTO ČLANEK: podvodni psi

Fotografije podvodnih psov Fotograf v Kaliforniji (ZDA) se je odločil, da bo na poseben način poslikal svoje pasje prijatelje. Slike so nastale s pomočjo dobre podvodne kamere, žoge, tropa veselih psov in dobre volje. Nasmejale in prevzele so našo ekipo, znance in prijatelje, zato smo prepričano, da bodo tudi vam polešale dan. Povezava do foto članka podvodni psi...
 

NOVO: kvalitetne pasje oprsnice Julius K-9

JULIUS-K-9-LOGO-140x150 Novica za ljubitelje kvalitetne K9 opreme: na virtualne police smo dodali kvalitetne pasje oprsnice podjetja Julius K-9, ki je bilo prvo podjetje v Evropi, ki je izdelovalo oprsnice za pse, zaščitno opremo in ostale K9 pripomočke. V ponudbi boste našli različne oprsnice za pse, med drugim tudi transportne oprsnice in pa oprsnice za pse vodiče. Ponudbo bomo v kratkem tudi razširili.
Več ...
 
Stran 10 od 45

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec