Ste na strani: Domov

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

BASKET akcija

ikona_basket

BASKET akcija!

Pri nakupu v vrednosti nad 45 EUR vam 4., 5., 6., 7., in 9.9. poleg dostave PODARIMO še DVE konzervi (395g) pasje hrane ARDEN GRANGE ali ŠTIRI konzerve mačje hrane APPLAWS!

BASKET akcija in dodatni popusti se ne seštevajo!
Več ...
 

NOVO: Pasja hrana Visan OPTIMA

visan_optima Špansko podjetje Visan predstavlja novo linijo PREMIUM hrane za pse OPTIMA. Nova linija briketov za pse je rezultat večletnih raziskav delovnega tima veterinarjev in strokovnjakov R&D oddelka podjetja, v katerem se ukvarjajo izključno z izboljšavami prehrambnih sestavin. Zahvaljujoč moderni tehnologiji proizvodnega procesa, proizvaja hrano v PREMIUM kvaliteti z nekoliko nižjo maloprodajno ceno od običajne v tem segmentu. Linija hrane Optima vsebuje, kot glavni vir proteinov (>20%), izključno sveže meso (piščanec, jagnje ali losos), s čimer se znatno izboljša prebavljivost in splošna kvaliteta hrane.
Več ...
 

NOVO: Pasja hrana Visan IMAGINE

Hrana za pse Visan IMAGINE Špansko podjetje Visan predstavlja novo linijo SUPER PREMIUM hrane za pse IMAGINE. Pasja hrana IMAGINE temelji na prehranski formuli 100% naravnih sestavin, ki jo je razvila fakulteta iz Chickaga in NE vsebuje konzervansov, barvil in umetnih arom. V njej je 40% svežega mesa, skupna vsebnost mesa pa je 70%. Razmerje proteinov in zdravih maščob je prilagojeno dobremu počutju in zdravju vašega psa. Proizvedena je v Evropi, na najsodobnejših napravah in samo v tovarni, katere lastnik je Visan. Na ta način se zagotavlja preverjanje kvalitete vstopnih surovin in vsakega končnega proizvoda.

Več ...
 

Pomagamo zapuščenim mucam

donacija
MAČJA PREJA, neprofitno društvo za pomoč Obalnim mačkam in drugim živalim, je ustanovila skupina ljubiteljic mačk s širokim srcem. Njihova vnema, nesebična ljubezen do živali, lastno financiranje zdravil, hrane in ostalih potrebščin za zapuščene živali, nas je iskreno prevzela. Pripravili smo jim darilni paket potrebščin, Hov-Hov-ov posvojenček Nik pa je nadziral polnjenje škatle s hrano in igračami. Da ne bi kaj pozabili! V slogi je moč in "repati" moramo "skup držat". Tinčika, Punto in Virgola so bili očitno zadovoljni!
Zgodba in s tem naša pomoč pri oskrbi se nadaljuje.

Več ...
 
Stran 5 od 45

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec