Ste na strani: Domov

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Hrana za pse in mačke ZiwiPeak je ponovno dobavljiva

Hrana za pse ZiwiPeak

PONOVNO NA ZALOGI!

Hrana za pse in mačke ZiwiPeak, ki vsebuje 90% mesa po procesu sušenja je ponovno na voljo. Poleg suhe hrane za pse in mačke je na voljo tudi konzervirana hrana ter ZiwiPeak žvečilke, ki so novost na našem tržišču. Hrana za pse ZiwiPeak NE VSEBUJE ŽITARIC in se uvršča med najkakovostnejše prehrambene izdelke za pse in mačke.
Več ...
 

NOVO: visokokakovostna hrana za pse Nutrivet z 80% mesa brez žitaric

Hrana za pse brez žitaric Nutrivet V ponudbo smo vključili visokokakovostno hrano za pse Nutrivet, ki vsebuje 80% mesa, 20% sadja in zelenjave ter 0% žitaric. Hrana je izdelana v Franciji in spada med najkakovostnejše izdelke briketirane hrane za pse. Na voljo je 6 različnih okusov, ki so pakirani v 12 kg težke vreče, hrana pa je primerna za vse velikosti in pasme psov. Hrana za pse Nutrivet prav tako ne vsebuje GSO in raslinskih olj ter ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Povezava do izdelkov...
Več ...
 

NOVO: pasje igrače West Paw

Pasje igrače West Paw West Paw pasje igrače so izdelane iz unikatnega, prilagodljivega in izredno trpežnega materiala ZogoFlex, ki je prav tako prijazen do zob in dlesni vašega psa.

Pasje igrače West Paw
 

NAGRADNA IGRA: s komentarjem do brezplačne hrane Orijen

Nagradna igra Do sobote, 25.11.2012 poteka nagradna igra, kjer bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nekoga, ki bo na dom brezplačno prejel hrano za pse Orijen Adult 7kg. Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno oddati komentar pod vsaj en izdelek na spletni strani Hov-Hov.si. Komentarje bomo ročno pregledali in objavili, nagrajenca pa obvestili preko e-pošte. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je registracija oz. prijava uporabnika.
 
Stran 7 od 45

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec