Ste na strani: Domov

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

NOVO: profesionalna svetilka za pse Orbiloc

Profesionalna svetilka za pse Orbiloc
Profesionalna svetilka za pse Orbiloc je bila razvita za namene vojaške industrije, je vodoodporna in omogoča vidljivost do 5 km. Pripenjanje svetilke in menjava baterij sta izjemno lahki opravili. Orbiloc je zaradi svoje izredne kvalitete kos tudi najtežjim udarcem in padcem.

 Poskrbite za svojo vamost in varnost vaših najljubših. Orbiloc  uporabljajo tudi profesionalci, kar potrjujejo reševalni psi danske reševalne službe. NAROČI ZDAJ!
Več ...
 

NOVO: raztegljivi povodci za pse ROK™ Straps

Povodci Rok Straps ROK™ Straps so raztegljivi povodci za pse , ki onemogočajo nenadne potega vašega ljubljenčka in s tem preprečujejo neljube poškodbe. Izdelani so iz kvalitetne naravne gume in obdani s pletenim najlonom za neverjetno vzdržljivost. Povodci so UV-odporni, imajo oblazinjene ročaje za najboljše prileganje roki in visoko kvalitetne karabine , vgrajene pa imajo tudi "prometne ročaje" za takojšnji prijem k nogi. ROK™ Straps povodci za pse
Več ...
 

NOVO: hrana za pse Orijen Adult Dog v 18 kg pakiranju

novica49 Zelo priljubljena hrana za pse Orijen Adult Dog je od danes naprej v naših virtualnih policah tudi v 18 kg pakiranju, ki je na voljo po ceni 89,29 €. Kilogram pasje hrane Orijen Adult je tako za kupce malenkost cenejši, kot v primeru nakupa 13,5 kg pakiranja. Veselo nakupovanje!
 

Prenovljena hrana za pse in mačke Acana Grainfree

novica-hrana-za-pse-2 Hrana za pse in mačke Acana je na voljo v spremenjeni formuli in v spremenjenih količinah pakiranja. Vsebuje 60% mesnih sestavin, 40% sadja in zelenjave, ne vsebuje žitaric in ima nizek glikemični indeks. Hrana za pse Acana bo po novem pakirana v 2,27 kg, 6,8 kg in 13 kg vreče.
Več ...
 
Stran 8 od 45

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Pasje konzerve ZiwiPeak Govedina 370g * NOVO *
Pasje konzerve ZiwiPeak Govedina 370g * NOVO *
3,99 EUR


Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec