Ste na strani: Domov DARILO V DECEMBRU - Personaliziran koledar

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

DARILO V DECEMBRU - Personaliziran koledar

ikona_novica_koledar
Personaliziran koledar s sliko vašega ljubljenčka!
VSAK nakup hrane v decembru praznično OBDARIMO s posebnim koledarjem s fotografijo vašega ljubljenčka, ki bo krasil stene skozi leto 2015. Vse, kar morate storiti, je, da kupite vrečo hrane, naročilu dodate izbrani Hov-Hov koledar iz Praznične ponudbe (siv, moder, pisan ali zelen) in na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. pošljete fotografijo vašega ljubljenčka v čim boljši kvaliteti z želenim tekstom. BREZPLAČNO vam bomo izdelali in poslali unikaten stenski koledar v želeni barvni kombinaciji, s fotografijo tvojega kosmatinca ali kosmatinke (ali kombinacijo fotografij) in izbranim tekstom po vaši meri.
Kot v jeziku zdrave hrane radi poudarimo, da je izbor Hov-Hov hran izvrsten, s preverjenimi sestavinami in 100 % naraven, bo tudi ta koledar izvrstno potrdilo vaše povezanosti z živaljo, s preverjeno obojestransko naklonjenostjo in 100 % ljubeznijo.

Na vrednost 5 € vam bomo ob izdaji računa obračunali 100 % popust!

Lastniki domačih živali živijo kvalitetnejše življenje. Ameriški Nacionalni inštitut za zdravje (Delta Society, 2006) je na podlagi pregleda različnih raziskav sestavil seznam različnih zdravstvenih koristi (znanstveno dokazanih), ki jih lahko ima človek od domače živali. Navajamo le delček vseh pozitivnih vplivov na lastnike, ki dodatno potrjujejo, da si tvoj ljubljenček resnično zasluži upodobitev na stenskem koledarju :

  • Prisotnost psa med zobozdravstvenimi uslugami lahko zmanjša stres pri otrocih, ki imajo strah pred zobozdravnikom.
  • Ljudje z mejno hipertenzijo zo imeli nižji krvni tlak ob dnevih, ko so delali s svojimi psi.
  • Nivo dnevnih aktivnosti ADL (Activities of daily living ) upokojencev, ki niso imeli domače živali, je bil slabši od povprečja, ki so ga imeli upokojenci z domačo živaljo.
  • Lastniki domačih živali imajo nižji krvni pritisk, nižji nivo trigliceridov in nižji nivo holesterola, kot tisti brez domače živali.
  • Lastniki domačih živali so v boljšem psihološkem stanju in imajo več možnosti za preživetje po enem letu od operacijskega posega zaradi koronarne bolezni srca.
  • Lastništvo domače živali lahko zniža smrtnost zaradi srčnega napada za 3%.
  • Pozitivna samopodoba otrok in njihov kognitivni razvoj se povečata, če imajo domačo žival.
  • 70% družin, ki so sodelovale v tej študiji, je poročalo o dodatni porasti družinske sreče in zabave ob pridobitvi domače živali.


personaliziran-koledar_1

 

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec