Ste na strani: Domov Hov-Hov.si je nagrajenec nagrade NETKO 2009

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Hov-Hov.si je nagrajenec nagrade NETKO 2009

Nagrajenci NETKO 2009 Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si je prejel nagrado Netko 2009 za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v kategoriji Favicon: "Ustvarjalci odličnega spletnega mesta Hov-hov so razumeli, da je pomembno posvetiti pozornost tudi najmanjšim stvarem. Pri nagrajenem faviconu je prepričala ideja, da bi predstavil glavni koncept in ne samo logotip projekta."

GZS-Združenje za informatiko in telekomunikacije, JAPTI in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo - Direktorat za informacijsko družbo, so dne 28.10.2009 na slovesnosti v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije podelili nagrade za najboljše poslovne in upravne spletne strani v Sloveniji.

 

Nagrada Netko predstavlja institucionalno pobudo, ki promovira uvajanje spletnih praks in izboljšanje kvalitete spletnega prostora v križanju spletnega in poslovnega. Podeljuje se podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani. Na letošnjem izboru je skupno sodelovalo 151 različnih podjetij in institucij, kar je od prvega leta podelitve Netka tudi največ. Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si je prejel nagrado za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v kategoriji Favicon, tekmovalna žirija pa je spletno stran opisala z naslednjimi besedami:

"Ustvarjalci odličnega spletnega mesta Hov-hov so razumeli, da je pomembno posvetiti pozornost tudi najmanjšim stvarem. Pri nagrajenem faviconu je prepričala ideja, da bi predstavil glavni koncept in ne samo logotip projekta."

Zahvala
Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili izvajalcu projekta, Team-u SloJoomla, ki ga vodi g. Mark Savnik, kot tudi vam, zvestim obiskovalcem in strankam Spletnega pasjega nakupovalnika.

 

Netko 2009 Netko 2009 Hov-Hov.si Zlatko na Netko 2009
Hov-Hov.si prejme Netko 2009 Predstavitev Hov-Hov.si na Netko 2009


Nagrajenci Netko 2009, spletna stran GZS
 

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec