Ste na strani: Domov NOVO: Pasja in mačja hrana LILY'S KITCHEN

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

NOVO: Pasja in mačja hrana LILY'S KITCHEN

lilis_ikona_novica
Lily's Kitchen je 'prava hrana za pse in mačke', saj je tako tudi videti in tako diši. Je iz polnovrednih, naravnih, organskih sestavin, ki so odličnega vonja in okusa.Ta naravna hrana za pse in mačke je narejena iz pravega mesa, ekološko pridelanih stročnic, ekološko pridelane zelenjave, ekološko pridelanega sadja in zelišč. Hrana ne vsebuje derivatov in pulpe (neprebavljivega dela sadja in zelenjave), ampak le cele sestavine. Ne vsebuje barvil, arom, sladil ali konzervansov. Prav tako v tej hrani tudi ne boste našli GSO (gensko spremenjenih organizmov), koruze, pšenice ali soje.

Naši ljubljenčki so le toliko zdravi, kolikor je zdrava hrana, ki jo jedo. Če jih hranimo s hrano polno neprebavljivih beljakovin in z visokim deležem ogljikovih hidratov, se ne bodo nikoli počutili zadovoljni in nahranjeni po obroku. Ne le to, lahko so podvrženi mnogim obolenjem in boleznim.

Lily's Kitchen prava hrana za pse in mačke ima tudi holistični certifikat. To pomeni, da pri Lily's Kitchen uporabljajo le surovo hrano najboljše kvalitete, ki odseva naravno prehrano mačk in psov, dodana pa ji je vrsta skrbno in strokovno izbranih zelišč. Saj dobra hrana pomeni dobro zdravje.

Ustanoviteljica Henrietta Morrison je začela kuhati za svojo psičko Lily, po tem ko je ugotovila, da pasja hrana vsebuje raznorazne 'čudne' sestavine, ki Lily povzročajo razne zdravstvene težave - zelo je namreč trpela zaradi srbeče kože in uhljev.

Po nekaj tednih domače kuhe je Henrietta z velikim veseljem ugotovila, da se je Lily zdravstveno stanje izjemno izboljšalo. Zaradi tega in tudi zaradi spodbude s strani njenega brata Boba (ki je veterinar), se je odločila, da je skrajni čas da začne nekdo proizvajati resnično zdravo, pravo hrano, ki bo dobro vplivala na domače ljubljenčke - in njihove skrbnike. Saj se najbrž da narediti hrano za pse in mačke iz primernih surovin? Posvetovali so se z ekipo nutricionistov in veterinarjev, ki so pomagali ustvariti takšno hrano, ki bi jo z veseljem dajali tudi občutljivi Lily. Nato so stopili v stik z BAHNM - British Association of Holistic Nutriton and Medicine - da bi skupaj usvarili popolnoma uravnovešeno hrano za pse in mačke. V Združenem Kraljestvu in po celi Evropi so iskali primerne kuhinje, ki bi proizvajale hrano v manjših količinah. Vse to je trajalo 2 leti! Medtem so ustvarili 9 različnih receptov, ki so bili všeč tako Lily kot njenim prijateljem. Lily zdaj OBOŽUJE svojo hrano. Vsak dan z veseljem pomljaska vse kar ji postrežejo v skodelici. Lily končno uživa v svoji hrani, kar pa se dejanski tudi vidi navzven. Njena dlaka se sveti kakor nikoli prej, nima več slabega zadaha in izgleda kakor utelešenja zdravja samo.

Lilys_pes

OKOLJE
Pri Lily's Kitchen nočejo navdušiti le z zaprisego k embalaži, ki jo je mogoče reciklirati. Naši ljubljenčki so sestavni del okolja v katerem živimo, zato so želeli narediti spremembo v prehrani malih živali in zajeziti pripravljenost njihove hrane s strupenimi toksini.

V svojih receptih uporabljajo ekološko pridelane in certificirano organske sestavine. Organsko kmetijstvo spoštuje okolje, saj ne uporablja pesticidov in drugih okolju škodljivih kemikalij. Organski kmetje so prav tako zapriseženi k humani oskrbi svoje živine.

Lily's Kitchen hrana za pse in mačke je prosta kakršnihkoli aditivov in konzervansov - zanašajo se na naravne snovi, ki delujejo kot konzervansi (kakor je na primer rožmarinovo olje) in na način priprave hrane, s katerimi zagotovimo, da je hrana brezhibna.

Sestavine, ki jih uporabljajo ne vsebujejo hormonov, pesticidov in gnojil - ki so vsi po vrsti škodljivi za okolje. Ker vaša mačka ali pes ne bosta jedla teh kemičnih snovi, bo to dobro vplivalo na njuno dolgoročno zdravje ter tudi vsakodnevno stanje in vitalnost.

In končno: da, Lily's Kitchen embalaža je primerna za recikliranje in črnilo, ki ga uporabljajo za tisk je večinoma na vodni in zelenjavni osnovi. Vsa embalaža suhe hrane je primerna za kompostiranje in je porisana s črnilom na zelenjavni osnovi.

Lily's Kitchen je članica ogranizacije PETA in nasprotuje invazivnim testiranjem na živalih. Njihove recepte pa za vas z veseljen preizkuša Lily in mnogi od njenih kosmatih prijateljčkov.

VREDNOTE
Njihove vrednote so enostavne: mali svežnji so boljši kakor masovna proizvodnja; trajnost in ekologija sta pomembnejša od hitrosti in pripravnosti. Najbolj od vsega pa cenijo tesno zvezo z njihovimi ljubljenčki in se zavedajo, da je od tega odvisna kvaliteta njihovega življenja ter tudi življenja njihovih ljubljenčkov. Vse česar se lotijo delajo s strastjo in zanosom, in tudi zato se lahko zanesete nanje, da bodo pripravili najboljšo hrano za vaše živali.

POTRDILA
Lily's Kitchen
sodeluje s skupino organskih kmetovalcev in predelovalcev, ki so zapriseženi k poštenosti in najboljši kvaliteti. O tem so se na lastne oči prepričali, saj so si njihove kmetije in kuhinje tudi ogledali.

Njihovi slastni recepti so takšni kot so le zaradi kvalitetnega mesa, stročnic, sadja, zelenjave in zelišč. Vsi s katerimi sodelujejo se zavedajo, da mora biti hrana najvišje kakovosti in so s tem tudi sami zadovoljni.

Zahvaljujoč odličnim pridelovalcem, je njihova hrana polna visoko vrednih beljakovin, antioksidantov, aminokislin, koristnih olj, esencialnih mineralov v sledeh in zelišč, ki hranijo in varujejo naše živali.

To potrjujejo tudi trije certifikati:
- OF&G (Organic Farmers and Growers)
- BAHNM (British Association of Holistic Nutrition and Medicine)
- The Ethical Organisation

Vse tri organizacije se strinjajo, da je hrana Lily's Kitchen iz sestavin najvišje kakovosti in da je pripravljena po izrednih recepturah.


 

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec