Ste na strani: Domov NOVO: Pasja in mačja hrana NATURAL & DELICIOUS

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

NOVO: Pasja in mačja hrana NATURAL & DELICIOUS

ikona_novica_nd Natural & Delicious GRAIN FREE hrana za pse in mačke je italijanska Ultra Premium formula najvišje kakovosti, ki NE vsebuje žitaric. Proizvaja jo podjetje Farmina company, katerega začetki segajo v leto 1965. Štiri desetletja izkušenj in razvoja na področju živalske hrane so garancija za kvaliteto in dobro počutje vaših kosmatih prijateljev.

Psi in mačke so po evoluciji plenilci, zato je tudi njihova anatomija popolnoma prilagojena edinstvenemu načinu prehrane mesojedov.
Kljub razlikam v pasmah, so vsi psi potomci sivega volka ali divje mačke, po katerih so nasledili svoj genetski zapis. Prav tako kot njihovi predniki se tudi naši psi in mačke najraje prehranjujejo kot mesojede zveri.

Zato imajo anatomsko gledano:
  • ostre koničaste zobe za trganje mesa,
  • čeljustni sklep, ki omogoča široko odpiranje gobca, da lahko pogoltnejo večje kose mesa,
  • kratek, enostavno grajen prebavni trakt z močno kislim želodčnim pH, primernim za presnovo beljakovin (mesa).

brez-zitaric Dober sistem prehrane je torej tisti, ki je kar najbolj podoben naravnemu, ob upoštevanju njihovih naravnih bioloških potreb in potreb, ki jih narekuje njihov genski zapis. Prav zaradi tega v hrani N&D ni žitaric.

Simply-Natural-Delicious

Pasja in mačja hrana N&D je razvita, formulirana in izdelana tako, da naravno kar najbolj ustreza prehrani ter okusu psov in mačk. Ker je okus pri hrani zelo pomemben, ni vseeno iz česa je hrana sestavljena. Strokovnjaki so se pri sestavi vrhunske hrane Natural & Delicious osredotočili na dejstvo, da so psi in mačke mesojede živali. Zato N&D kot osnovno sestavino uporablja piščančje meso, ovčje meso, meso divje svinje, ribe in jajca. Meso ne vsebuje antibiotikov, hormonov, konzervansov in sekundarnih živalskih proizvodov.

Meso divje svinje je rdeče meso, ki ima visoko vsebnost beljakovin. Prihaja iz napol divjih krdel iz področja Toskane in Umbrije. Piščančje meso pridobivajo iz celih kokoši, ki so gojene v humanih razmerah. Jagnjetina je visoko kakovostno rdeče meso, ki prihaja iz najboljših farm. Ribe so pomemben vir esencialnih Omega-3 maščobnih kislin DHA in EPA. Ulovljene so v morju Severne Evrope. Imajo nizko vsebnost klorida. Bogate so z beljakovinami in aminokislinami.

Vse sestavine uporabljene pri proizvodnji so skrbno izbrane in ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov. Uporabljeno meso je primerno za prehrano ljudi!

Natural-Delicious-sestava


Nova inovativna linija suhe hrane za pse in mačke Natural & Delicious Grain Free temelji na šestih osnovnih principih prehranjevanja mesojedcev:
1. Visoka vsebnost proteinov najkvalitetnejšega mesa
2. Pravilno razmerje mineralov in vitaminov, katerih vir je sveže sadje in zelenjava
3. Rastline, ki so skrbno izbrane za potrebe ljubljenčkov
4. Enostavno prebavljive maščobe živalskega izvora
5. Minimalna vsebnost ogljikovih hidratov
6. Ne vsebuje žitaric!

BREZ MUČENJA ŽIVALI... ker Farmina company ne opravlja preizkusov na živalih.

Raziskave, ki so namenjene preverjanju funkcionalnosti že razvitih izdelkov so izvedene na osnovi sodelovanja z rejci in lastniki živali, katerih ljubljenčki so vključeni v raziskovalni program. Ta temelji na normalnih življenjskih pogojih psov in mačk v njihovem domačem okolju.

 

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec