Ste na strani: Domov Pirotehnika in živali

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.

HOV HOV

Pirotehnika in živali

ikona_stop_petardam

NARAVNI ZELIŠČNI DODATKI ZA POMIRITEV

Prazniki se hitro približujejo, z njimi pa tudi pokanje petard in ognjemetov. Pokanje lahko predstavljajo velik stres tako za živali kot za lastnike, saj povzročajo strah in anksioznost. Da bi prazniki minili kar se da mirno in brezskrbno, vam ponuja naravno rešitev, ki pse in mačke pomiri ter sprosti, a jih ne uspava ali spremeni njihovega vedenja.
Stopnja strahu in prestrašenosti pa je odvisna od tega ali gre za slabo izkušnjo, neprenašanje

hrupa ali celo že razvito fobijo ali pa gre le za razdraženost ob burnem dogajanju. Anksioznosti ne moremo odpraviti na hitro, zato ni priporočljivo, da se psa podvrže zdravilom, ki imajo lahko stranske učinke. Najprej poskusite z bolj varno in učinkovito obliko pomoči - naravnimi zeliščnimi dodatki. Zelišča so zelo učinkovita pri pomirjanju psov in predvsem so bolj varna za daljše obdobje jemanja. Zelišča so nežnejša in ne povzročajo odvisnosti in zaspanosti.

Za živali z močno anksioznostjo priporočamo dnevno uporabo NAVADNE ČELADNICE IN BALDRIJAN Dorwest v tabletah od 3 do 4 tedne pred novim letom. To je neprecenljiv dodatek za pomiritev in sprostitev psov, predvsem tistih, ki so že na splošno bolj prestrašeni in potrebujejo daljšo pripravo na hrupno pokanje. Ne povzroča zaspanosti in ne oškoduje normalnega vedenja. Priporočen dnevni odmerek se odmerja glede na težo psa (1 tableta na 5 kg teže). Za vsa zeliščna dopolnila velja pravilo, da je najbolje odmerek razdeliti na dva dela, saj tako zagotovimo konstanten vnos učinkovine. Odmerek podvojimo (2 tableti na 5 kg teže) za dan pred novim letom in na dan novega leta. Odmerek lahko prilagajamo glede na odziv in stopnjo anksioznosti.
Tudi če začnemo šele 10 dni prej, je dovolj zgodaj za viden učinek, enako velja za manj prestrašene pse, ki največji stres zaradi pokanja petard doživljajo v času od božiča do novega leta.
NAVADNA ČELADNICA in BALDRIJAN v tabletah je na voljo v pakiranju po 100, 200 in 500 tablet.

BALDRIJAN EKSTRAKT V TEKOČINI Dorwest  učinkuje hitreje in je primeren za pomiritev prestrašenih živali za krajše obdobje okoli novega leta. Hitro se absorbira v sistem, zato je primeren za takojšnje ukrepanje in deluje že v roku pol ure. V roku 24 ur se ne priporoča več kot dva odmerka. Lahko ga uporabimo kot dodatno pomoč ob dajanju Navadne čeladnice z baldrijanom za pomiritev v izredno stresnih situacijah.
Baldrijan ekstrakt je primeren za pomiritev mačk, saj imajo mačke rade vonj baldrijana. Na njihovo ležišče preprosto pokapamo nekaj kapljic Baldrijan ekstrakta, del odmerka pa naj zaužijejo oralno.
Baldrijan ekstrakt je na voljo v pakiranju po 30 ml s pipeto. Za lažje odmerjanje vam priložimo tudi brizgo za odmerjanje.


 

SUPER NEDELJA

super-nedelja

PRAVKAR PRISPELO

PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
PERSONALIZIRAN koledar s sliko vašega ljubljenčka - siv
5,00 EUR


Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
Hrana za pse ZiwiPeak Govedina * NOVO *
29,99 EUR

Obveščajte me:

O novostih na strani, kuponih s popusti, akcijah, novih člankih in artiklih ter nagradnih igrah.
Naše novice so zabavne.

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.netko09-znacka-zmagovalec