Ste na strani: Domov Trgovina

Hrana za pse in kvalitetna oprema - Spletni pasji nakupovalnik Hov-Hov.si

Košarica

Košarica je prazna.


SkupineVSE ZA MAČKE

VSE ZA MAČKE


PASJA HRANA

PASJA HRANA


PASJA OPREMA

PASJA OPREMA


PASJE IGRAČE

PASJE IGRAČE


PRAZNIČNA PONUDBA

PRAZNIČNA PONUDBA


DARILNI BON

DARILNI BONNAJKVALITETNEJŠA OPREMA IN HRANA ZA PSE NA INTERNETU!Hov-Hov.si je spletni pasji nakupovalnik, kjer boste našli najkvalitetnejšo opremo in hrano za pse in mačke ter druge pripomočke. V sekciji članki lahko poiščete koristne informacije o vzgoji psa, prehrani, zdravju in pasmah psov, na strani oboževalcev skupnosti facebook pa boste lahko sodelovali v nagradnih igrah in bili deležni pomembnih informacij.
KAJ PONUJAMO?


V naši spletni trgovini boste našli le najkvalitetnejše izdelke, med katere spada hrana za pse ZiwiPeak, Natural Balance, Orijen, Petcurean Now!, Artemis, Acana, Taste Of The Wild, Arden Grange, Applaws, Petcurean Go! in BiOMill. Ponujamo tudi široko izbiro pasje opreme, pasjih igrač in pa mačje hrane.


KUPUJTE 6% CENEJE!


Pri vseh naročilih, oddanih izključno ob nedeljah od 00:00 do 23:59, bomo do preklica upoštevali 6% popust na vse izdelke.

Vsaka nedelja = SUPER NEDELJA!


STROŠKI DOSTAVE


Po posredovanju vašega naročila se ceni prištejejo stroški pošiljanja blaga po ceniku podjetij GLS Slovenija, DPD Slovenija ali Pošte Slovenija, pri čemer stranka sama izbere željenega ponudnika. Dostava za naročila v skupni vrednosti nad 45€ je preko podjetja GLS brezplačna!

Več informacij o stroških dostaveKONTAKT:


kontaktni obrazec
070 90 05 05

PRIJAVA

Za nakup je potrebno vpisati uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga ob registraciji poslali na vaš e-naslov.