CELJE – brezplačna dostava!

Nazaj na Blog

CELJE – brezplačna dostava!

Ker je Celje domače mesto Hov-Hov-a smo se odločili, da poleg že zapisanih razlogov, zakaj obiskati našo spletno trgovino, Celjanom ponudimo še nekaj prav posebnega:

  • Vsem strankam v Celju in bližnji okolici naročeno hrano za pse in mačke brezplačno dostavimo na dom.
  • Članom kinoloških društev pa poleg brezplačne dostave odobrimo poseben popust (član katerega društva ste vpišite v opombe ali pa nas pokličite).
  1. Ker so naše virtualne police založene le z NAJBOLJE ocenjenimi izdelki: briketi, konzerve in oprema za pse in muce.
  2. Ker smo vam za razliko od »velikih spletnih ponudnikov« kadarkoli dosegljivi na telefon ali mail za osebno svetovanje, kar naše zveste stranke izjemno cenijo.
  3. Ker boste PRIHRANILI dragoceni ČAS pri iskanju najboljše hrane za pse in muce po večkrat kaotičnih policah trgovin. Hov-hov.si vam omogoča „nakup iz naslanjača”. Najkvalitetnejša hrana in oprema za pse in muce bo z le nekaj „kliki” v kratkem času dostavljena na želeni naslov. In to ne glede na to, kje v Sloveniji se nahajate.
  4. Ker boste PRIHRANILI DENAR. Le pri nas se nedeljski nakupi dodatno nagrajujejo s 6 % popustom. Prav tako vam ob nakupu nad 39 € izbrano hrano in dodatke BREZPLAČNO pošljemo na želeni naslov.
  5. Ker smo majhno SLOVENSKO podjetje z vizijo prodaje najkakovostnejše hrane in opreme, ki mu ni vseeno za živali. Za nami ne stoji multinacionalka ali podjetje v tujini. Zato je naša prioriteta zadovoljen lastnik-kupec in predvsem zdrav ljubljenček. Le na ta način bomo dosegli zastavljene cilje postati vaša prva izbira pri nakupu zanesljive testirane hrane za vašega psa ali muco.
  6. Ker imamo radi živali in smo tudi sami lastniki. Zato se še predobro zavedamo, koliko nam pomenijo in kako zelo nam bogatijo vsakdan.

Foto: By Bernd Thaller from Graz, Austria (View of Celje) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Deli objavo

Nazaj na Blog
0