Hrana za pse BiOMill

Nazaj na Blog

Hrana za pse BiOMill

Pasjo hrano Biomill proizvaja švicarsko podjetje Biomill SA iz Herzogenbuchseeja pod okriljem družbe Fenaco. V svojem prodajnem programu imajo dve kakovostni vrsti hran za pse v premium in standardnem kakovostnem razredu:

  1. Pri recepturah suhe hrane za pse Biomill Swiss Professional v PREMIUM kakovostnem razredu lahko izbirate med široko paleto izdelkov, primernih tako za mladičke kot za starejše pse. Sestavine so prilagojene potrebam vsake pasme posebej glede na velikost, starost (mladički, odrasli psi, starejši psi – seniorji), zdravstvene težave (psi z občutljivo prebavo) in težave s prekomerno težo. Vsebnost beljakovin in maščob sta prilagojeni dejanskim potrebam psa, zato pasja hrana Biomill Professional pomaga vzdrževati optimalno prebavo in zdravo delovanje črevesja.
  2. Suha hrana za pse Biomill Classic v STANDARDNEM kakovostnem razredu že več kot 3 desetletja uživa sloves kakovostne in optimalne prehrane za pse. S posebnim dodatkom FOS (fructo-oligosaccharid) skrbi za zdravo pasjo prebavo in dobro počutje. Na voljo je v dveh recepturah: Complete s piščančjim mesom in Sensitive z jagnjetino.

Deli objavo

Nazaj na Blog