Hrana za pse Natural & Delicious

Nazaj na Blog

Hrana za pse Natural & Delicious

Pasja hrana italijanskega družinskega podjetja Farmina Pet Foods združuje pod blagovno znamko Natural & Delicious (Naravno & Okusno) tri linije suhe, zdrave, brezglutenske hrane za pse:

BREZ ŽITARIC (70 % mesnih beljakovin, 30 % sadja in zelenjave),

BREZ ŽITARIC z bučo (60 % mesnih beljakovin, 40 % sadja, zelenjave in mineralov) in

BREZ ŽITARIC s kvinojo (do 96 % mesnih beljakovin).

Uporabljajo izključno sestavine najboljše kakovosti, brez umetnih konzervansov in GSO. Da bi hrana čim dlje ohranila svojo svežino, med postopkom pakiranja v vreče dovajajo dušik, ki izpodrine kisik in omogoča naravno konzerviranje proizvoda. Primarni viri beljakovin v hrani za pse N & D so piščanec, ribe, merjasec, jagnjetina in jajca. Dehidrirano piščančje meso izhaja iz celih, sveže zaklanih italijanskih piščancev, brez perja in drugih odpadnih živalskih produktov. Zato ima hrana visoko vsebnost beljakovin z visoko biološko vrednostjo (95 % prebavljivost). Ribe so skandinavskega izvora, ulovljene v morju. Meso divje svinje izhaja iz pol divje reje v Toskani in Umbriji. Recepture z jagnjetino so posebej prilagojene ljubljenčkom s kožnimi alergijami. Dehidrirana jagnjetina prihaja z Nove Zelandije. Dnevno sveža jajca preoblikujejo v prah v procesu dehidracije, zaradi česar v celoti ohranijo svoje bogate hranilne vrednosti. Uporabljene maščobe, vir energije psov in mačk, so v obliki piščančjega, ribjega in lanenega olja najvišje kakovosti. Kvinoja in buča dokazano pozitivno vplivata na pasjo prebavo, presnovo, varujeta srce in ožilje, krepita imunski sistem in zmanjšujeta vnetja v telesu.

Recepture so prilagojene mladičem po velikosti pasem, odraslim psom po velikosti pasem, psom z zdravstvenimi težavami in psom s prekomerno težo.

Prvovrstno kakovost dokazuje hrana Natural & Delicious za pse z vrsto odličnih ocen mednarodnih ocenjevalcev, kot so:

DogFoodAdvisor

Dog Food Guru

Deli objavo

Nazaj na Blog