Najboljše cene hrane za pse Acana in Orijen!

Nazaj na Blog

Najboljše cene hrane za pse Acana in Orijen!

Uspelo nam je! Brez kančka slabe vesti se lahko pohvalimo, da smo poleg prenovljene spletne trgovine močno popravili cene dveh blagovnih znamk pasjih hran. Hran, ki se zasluženo uvrščajo v sam vrh po kakovosti. In to NAVZDOL! Poleg NAJBOLJŠIH cen smo ponudbo nadgradili s 6 kg pakiranjem, ki ga zlepa ne boste našli pri konkurenci. V Hov-Hov nakupovalniku lahko izbirate med vrhunskimi recepturami hrane za pse Acana in Orijen v:

  • 2 kg,
  • 6 kg in
  • 11,4 kg pakiranjih.

Pasja hrana Acana recepture so na voljo še v 17 kg paketih. Seveda se zmoremo še bolj približati vsem lastnikom psov, ki verjamejo, da je zdrava hrana za pse bistvena za njihovo zdravje in dolgoživost. Zato smo za vse kupce pripravili dodaten, promocijski 10 % POPUST. Deležni ga bodo vsi kupci, ki bodo ob zaključku nakupa v okence za popuste – kodo vpisali besedo CHAMPION (koda je veljavna do 28.2.2019).

Koda CHAMPION bo že tako odlično ceno pasjih hran Orijen in Acana znižala še za dodatnih 10 %! (koda je veljavna do 28.2.2019)

Za vse kupce iz Celja in okolice je dostava brezplačna, ne glede na količino nakupa. Za vse ostale pa ob nakupu nad 39 €!

Prazniki se bližajo hitreje, kot bi rekel kost. Praviloma jih zaznamujejo dobra družba in hrana. Za družbo vedno poskrbi vaš kuža, za dobro hrano pa tokrat Spletni nakupovalnik Hov-Hov.

Vse, kar morate narediti, je preučiti ponudbo, izbrati želeno recepturo Acane ali Orijena in količino. Za vse ostalo poskrbi Hov-Hov.

Dober tek!

Deli objavo

Nazaj na Blog
0