Praznični pasje slasten jedilnik

Nazaj na Blog

Praznični pasje slasten jedilnik

December se uvršča med mesece, v katerem porabimo največ denarja za dobro hrano in pijačo. Zaznamujeta ga kar dva velika praznika; božič in novo leto. V tem času skoraj ni pasjega ali mačjega lastnika, ki si ne bi zaželel svojemu ljubljenčku privoščiti praznični obed. Vprašanje je, kaj lahko ponudite svojemu psu, da si boste lahko iskreno čestitali ob njegovem navdušenem odzivu.

Za praznične dni smo pripravili poseben, pasje slasten jedilnik, ki dela pse srečne:

  1. Ne briketirana, ampak NA ZRAKU SUŠENA pasja hrana ZiwiPeak, je edinstvena po načinu priprave in recepturah. Novozelandski proizvajalec se je izjemno potrudil in ustvaril hrano za pse in mačke, ki jo lahko vikate! V sam vrh po kakovosti se uvršča zaradi visoke vsebnosti mesnih beljakovin iz trajnostno naravnane živinoreje in ribolova. Vse sestavine so podvržene strogi kontroli, zato proizvajalec jamči, da hrana ne vsebuje kemikalij, rasnih hormonov, antibiotikov in ostalih škodljivih dodatkov. Čista PETKA v naši ponudbi! Kot božični obrok predlagamo #Ziwi Recepturo z vampi in jagnjetino. Vrhunsko, slastno in edinstveno!
  2. Posladek brez konkurence v naši ponudbi je JELENJA KRAČA. V zadnjem obdobju so priboljški še posebej pod drobnogledom javnosti. Njihova uporaba beleži vrsto odpoklicev zaradi nevarno visoke vsebnosti konzervansov in ostalih kemikalij, ki jim podaljšujejo obstojnost in jih delajo okusnejše. #ZiwiPeak JELENJA KRAČA je popolnoma naraven izdelek, brez dodatnih obdelav, ki bi zvišale njegovo obstojnost ali okusnost. Še več! Ob glodanju krače si psi očistijo zobne obloge, zato ga priporočamo kar DVAKRAT.
  3. Tudi psom zapaše konzerva. Mokra pasja hrana pretrga nenehno hranjenje s suho hrano in popestri jedilnik. Priporočamo eno bogatejših mokrih hran z beljakovinam na tržišču #Ziwi mokro hrano, ki vsebuje kar 92 % jelenovega mesa in organov ter zelenouste školjke. Zelenousta školjka je naraven vir glukozamina in hondroitina, vsaka mokra #Ziwi receptura pa jo vsebuje najmanj 3 %!

Do božiča nas loči še nekaj dni. Hov-Hov, pa bodo tu, zato pohiti z naročilom prazničnega pasje slastnega jedilnika!

Ostali praznični pogoji naročila in dostave

  • Ob nedeljah priznamo na celoten nakup dodatnih 6 % POPUSTA.
  • Naročila nad 39 € dostavimo BREZPLAČNO.
  • Vsi kupci iz Celja z bližnjo okolico imajo brezplačno dostavo, ne glede na vrednost nakupa.

Deli objavo

Nazaj na Blog
0