Brezplačno svetovanje in pomoč pri nakupu hrane za pse in mačke

Nazaj na Blog

Brezplačno svetovanje in pomoč pri nakupu hrane za pse in mačke

Nakup hrane za pse in mačke se zdi lastniku zdravega ljubljenčka enostaven proces izbire ene od številnih blagovnih znamk na tržišču. Največkrat mačji in pasji lastniki izbirajo hrano na osnovi priporočil rejcev ali prijateljev in lepih reklam. Spletni pasji in mačji nakupovalnik hov-hov.si se zato marsikomu zdi spletna trgovina, ki enostavno prodaja pasjo in mačjo hrano lastnikom, ki natančno vedo, kaj želijo. Ti ne potrebujejo dodatnega svetovanja in želeno hrano za psa ali mačko enostavno naklikajo v hov-hov.si spletni trgovini. Drži? NE! Vedno pogosteje opažamo, da skrbni lastniki iščejo brezplačno svetovanje in pomoč psi nakupu hrane za pse in mačke.

Nakup pasje in mačje hrane postaja vedno bolj zapleten

Težko ocenimo, zakaj ima toliko naših kosmatih kupcev težave z zdravjem. A zadnja leta beležimo vedno več klicev obupanih lastnikov psov, ki izgubljeno iščejo “tapravo” hrano za psa, saj:

 • ima kuža resne prebavne težave, ki se odražajo bodisi z zaprtjem, mehkim blatom ali močnim vonjem iztrebkov,
 • se pes bojuje z alergijo na natančno določeno sestavino v hrani, ki je ena najpogosteje prisotnih v recepturah pasje hrane (pesina pulpa, grahove beljakovine, piščančje meso ali piščančje olje …),
 • je kuža neješč in viha nosek nad večino ponujene hrane in s tem spravlja v obup zaskrbljenega lastnika,
 • ima pes z belo dlako nenehno okoli oči in gobčka rumeno-rjave madeže, ki izginejo le s pomočjo antibiotikov in ostalih nenaravnih pripravkov,
 • pes okreva po operaciji in nujno potrebuje dovolj kalorično in ZDRAVO HRANO za PSA, da si okrepi organizem …

Težave mačjih “terapevtov” se v večini primerov gibajo okoli dlake, prebavnih motenj in neješčnosti in posebej ne zaostajajo za pasjimi.

Brezplačno svetovanje pred in po nakupu hrane za psa ali mačko

V ekipi Hov-hov.si skrbno beležimo zdravstvene težave naših kosmatih kupcev. Ker jih je vedno več, ponujamo zaskrbljenim lastnikom BREZPLAČNO SVETOVANJE. Vse, kar morate storiti, je, da na mobilno številko +386 70 90 05 05, FB, TW ali e-pošto info@hov-hov.si posredujete sledeče podatke o psu ali mačku:

 • Vrsta ljubljenčka: pes ali mačka.
 • Starost ljubljenčka.
 • Pasma, če je znana.
 • Zdravstvene težave, če obstajajo.
 • S katero hrano ga trenutno hranite.
 • Vprašanje ali težava, ki vas bega in iščete pomoč.
 • Vaša telefonska številka, na katero vas lahko pokličemo.
 • Datum in okvirno uro, kdaj si lahko rezervirate čas za brezplačno svetovanje.

Z velikim veseljem vas bomo poklicali na želen datum in uro in z vami delili bogate izkušnje s hrano in ljubljenčki. Če bi bil želeni termin zaseden, bomo skupaj z vami dogovorili novega in vam skušali pomagati pri morebitnih težavah ali le vprašanjih, povezanih s prehrano psov in mačk.

Izkoristite svetovanje. Ni pogojeno z nakupom, ampak z željo pomagati pasjim in mačjim lastnikom pri izbiri hrane, ki mu bo koristila.

Koristne informacije s Hov-Hov.si bloga

Veliko je neznank, povezanih s hrano in zdravstvenimi težavami ljubljenčkov, ki begajo lastnike psov in mačk. Zato smo na najbolj aktualne skušali odgovoriti v specializiranih prispevkih na blogu. Toplo priporočamo v branje in razmislek sledeče AKTUALNE objave, ki vam bodo v pomoč pri nakupnih odločitvah:

Deli objavo

Nazaj na Blog
0