5. Način plačila

  • Plačilo po ponudbi: najkasneje v roku 24 ur po opravljenem naročilu na spletni strani vam pošljemo ponudbo ali račun s podatki za plačilo. Plačilo izvršite z obrazcem UPN preko elektronske banke, na pošti ali banki.
  • Plačilo ob prevzemu GLS: ob dostavi paketa, kurirju dostavne službe GLS z gotovino poravnate znesek vrednosti računa. Odkupnine za COD v GLS Slovenija lahko po svoji izbiri poravnate tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi.
  • Plačilo ob prevzemu Pošta Slovenije: ob dostavi paketa, poštarju z gotovino poravnate znesek vrednosti računa. Pošta Slovenije zaračuna stroške odkupnega poslovanja po vsakokrat veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.d. (več na spletnih straneh Pošte Slovenije, razdelek “Cenik ostalih storitev”).
  • Osebni prevzem: pri osebnem prevzemu je možno samo plačilo v gotovini.
  • Plačilo PayPal: PayPal sistem velja za zelo varno plačilno sredstvo na spletu. Žal pa upravljavci te storitve od nas zahtevajo zelo visoko provizijo. Zato vam bomo v primeru plačila preko sistema PayPal dodatno zaračunali to storitev v pavšalni vrednosti 2,50 €.

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun Hov-Hov.si po ponudbi.
Račun za nakup izdelkov boste prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) oziroma v papirni obliki ob prevzemu paketa.