Arden Grange partners piščanec 395g

Arden Grange partners piščanec 395g

2,39

Pasje konzerve Arden Grange Partners so nov izbor popolne super premium mokre hrane, ki vsebuje naravno sočno in sveže meso, svežo neoporečno zelenjavo, vitamine in minerale, s čimer je poskrbljeno za uravnotežen, hranljiv in celovit obrok za vašega psa.

Blagovna znamka:
Prikaži košarico

Opis

Konzerve za pse Arden Grange Partners predstavljajo najvišjo kvaliteto, naravne sestavine brez umetnih barvil, arom, konzervansov in mlečnih ali sojinih izdelkov. Izdelki Partners so izbor naravne hipoalergene pasje hrane. Ne vsebujejo pšenice in pšeničnega glutena, zato so lahko prebavljivi in tako pomagajo pri preprečevanju potencialnih alergičnih reakcij. Visok nivo svežega, sočnega mesa zagotavlja izjemno hranljiv vir proteinov in pomaga pri razvoju mišične mase ter zadovoljuje še najbolj izbirčne jedce.

SESTAVA:
Piščanec (70%), Riž (5%), Grah (0,5%), Korenje (0,5%), Moka iz buč, Pesni rezanci, Ribje olje, Minerali, Vitamini, Izvleček morske trave, Glukozamin, Hodroitin, Izvleček brusnic, , Izvleček juke in Nukleotidi.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 70%, Beljakovine 11%, Maščobe 8%, Pepel 3,5%, Vlakna 1%, Vitamin A 4500 IU/kg, Vitamin D3 450 IU/kg, Vitamin E (kot Alfa tokoferol) 35 IU/kg, Baker (kot Bakrov sulfat) 5 mg/kg.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.
Če uporabljate Partners skupaj z briketi, upoštevajte priporočila na vreči z briketi in zmanjšajte količino briketov za 40 g za vsakih 120 g Partners.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Arden Grange partners piščanec 395g”

V nakupovalno košarico ste dodali: