Arden Grange partners sensitive riba in krompir

Arden Grange partners sensitive riba in krompir

že od: 2,49

Pasje konzerve Arden Grange Partners so nov izbor popolne super premium mokre hrane, ki vsebuje naravno sočno in sveže meso, svežo neoporečno zelenjavo, vitamine in minerale, s čimer je poskrbljeno za uravnotežen, hranljiv in celovit obrok za vašega psa.

Blagovna znamka:
2,49
13,29

Opis

Konzerve za pse Arden Grange Partners predstavlja najvišjo kvaliteto, naravne sestavine brez umetnih barvil, arom, konzervansov in mlečnih ali sojinih izdelkov. Izdelki Partners so izbor naravne hipoalergene pasje hrane. Ne vsebujejo pšenice in pšeničnega glutena, zato so lahko prebavljivi in tako pomagajo pri preprečevanju potencialnih alergičnih reakcij. Visok nivo svežega, sočnega mesa zagotavlja izjemno hranljiv vir proteinov in pomaga pri razvoju mišične mase ter zadovoljuje še najbolj izbirčne jedce.

Hrana za pse AG Partners Sensitive Fish and Potato je posebej primerna za pse, ki imajo alergije na hrano ali ne prebavljajo piščančjih proteinov. Primerna je tudi za pse, ki so bolni ali v okrevanju.

SESTAVA:
Bela riba (64%), Krompir v prahu (8%), Krompir (4%), Grah, Korenje, Minerali, Izvleček morske trave, Ribje olje, Sladkorna pesa, Glukozamin, Hodroitin, Izvleček brusnic, Izvleček juke in Nukleotidi.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 80%, Beljakovine 11%, Maščobe 2%, Pepel 2%, Vlakna 0,5%, Vitamin A 4500 IU/kg, Vitamin D3 656 IU/kg, Vitamin E (kot Alfa tokoferol) 52 IU/kg, Baker (kot Bakrov sulfat) 19 mg/kg, Cink (kot Cinkov fosfat monohidrat) 133mg/kg, Železo (kot železov sulfat monohidrat) 83mg/kg, Mangan (kot manganov fulfat) 19,5mg/kg, Kalcij (kot kalcijev jodat) 1,43mg/kg, Natrijev selenit 0,18mg/kg.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.
Če uporabljate Partners skupaj z briketi, upoštevajte priporočila na vreči z briketi in zmanjšajte količino briketov za 40 g za vsakih 120 g Partners.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Arden Grange partners sensitive riba in krompir”

V nakupovalno košarico ste dodali: