Konzerva ZiwiPeak ribe in divjačina 370g

-43%

Konzerva ZiwiPeak ribe in divjačina 370g

3,99 2,29

Pasje konzerve ZiwiPeak z okusom Divjačine vsebujejo veliko mesa, NE VSEBUJEJO ŽITARIC in so primerne za vsa življenjska obdobja psov.

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Količina hranjenja

Opis

Konzerve za pse ZiwiPeak z okusom Ribe in Divjačine so osnovane na divjačinskem mesu, drobovini in na ribah. Izdelki z divjačino vsebujejo veliko divjačinskega vezivnega tkiva, katero z zaužitjem zagotavlja prebavljive stopnje kondrotina in glukozamina, ki vplivata na dolgoročno zdravje sklepov. Divjačina je prav tako relativno nova in drugačna vrsta mesa v pasji in mačji hrani in ne vsebuje alergenov. Z ribami pa hrana za pse ZiwiPeak živalim zagotavlja uravnotežene stopnje Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin. Vsebuje veliko mesa, kateremu so dodani vitamini in naravni antioksidanti. Je  energijsko bogata vrsta mokre hrane v pločevnikah, ki NE VSEBUJE ŽITARIC, sintetičnih dodatkov, barvil in konzervansov. Primerna je za vse vrste psov, tako za mladičke kot za odrasle pse.

SESTAVA:
Divjačina – meso, jetra, srce, vampi, ribe, novozelandske zelene dagnje, (vsebnost mesa min. 66 %), karagenan, minerali, vitamini, natrijev tripolifosfat, gvar.

ANALITSKE SESTAVINE:
Beljakovine (Min.) 9%, Maščobe (Min.) 6%, Vlaknine (Max.) 2%, Vlaga (Max.) 80%, Pepel (Max.) 2,5%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Konzerva ZiwiPeak ribe in divjačina 370g”

Teža    psa
Dnevna količina hrane
1 kg 200 g
3 kg 265 g
5 kg 300 g
10 kg 400 g
15 kg 500 g
20 kg 600 g
25 kg 700 g
30 kg 800 g
40 kg 1000 g