MjAMjAM cat kitten teletina z lososovim oljem

0 out of 5

že od: 1,79

Hrana za mačje mladiče. Sočena teletina z lososovim oljem.

Blagovna znamka:
EAN: /
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Pri MjAMjAM poznajo mačke in vedo, kaj je dobro zanje. Zato so mačjo hrano zasnovali na naraven način, čim bolj podobno hrani, ki bi si jo mačka v naravi priskrbela sama. Njihovi obroki vsebujejo vsa potrebna hranila. Če mucki ob obrokih MjAMjAM-a priskrbite pitno vodo, je v celoti preskrbljena.

Mjamjam Kitten nudi mačjemu mladiču vse potrebno, da zraste v velikega zdravega mačka.

Prednosti:
– visoka vsebnost mesa
– vrhunska kakovost
– enobeljakovinska hrana
– brez rastlinskih stranskih proizvodov
– brez živalskih odpadkov
– brez dodanega sladkorja
– vsebuje vse pomembne vitamine in minerale
– vsebuje tavrin
– brez sintetičnih konzervansov
– brez žitaric in brez glutena
– brez laktoze

 

SESTAVA:
99% telečje meso in drobovina (70 % mišičnina, srce, jetra, ledvice, vranica; 29% mesna juha) 0,5% minerali, 0,4% lososovo olje.

DODATKI NA KG:
vitamin D3: 200 ie, vitamin E: 50,0 mg, tavrin: 1500 mg, jod v obliki kalcijevega jodata, brezvodni: 0,2 mg, mangan kot manganov sulfata 2,0 mg , cink kot cinkov sulfat monohidrat: 20,0 mg.

ANALITSKE SESTAVINE:
surove beljakovine 11%, maščobe 5%, surov pepel 2,2%, surove vlaknine 0,3%, vlaga 78%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%, kalij 0,15% , natrij 0,12%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24-tih urah. Neodprto hranite pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Izberi

, ,