MjAMjAM cat koza in korenček

0 out of 5

že od: 1,99

Popolna hrana za mačke. Koza in korenček.

Blagovna znamka:
EAN: /
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Pri MjAMjAM poznajo mačke in vedo, kaj je dobro zanje. Zato so mačjo hrano zasnovali na naraven način, čim bolj podobno hrani, ki bi si jo mačka v naravi priskrbela sama. Njihovi obroki vsebujejo vsa potrebna hranila. Če mucki ob obrokih MjAMjAM-a priskrbite pitno vodo, je v celoti preskrbljena.

Mjamjam Koza in korenček je okusen in popoln obrok za vašo mačko. Primerno tudi za alergike in prehransko občutljive mačke.

Prednosti:
– vrhunska kakovost
– brez rastlinskih stranskih proizvodov
– brez živalskih odpadkov
– brez dodanega sladkorja
– vsebuje vse pomembne vitamine in minerale
– vsebuje tavrin
– brez sintetičnih konzervansov
– brez žitaric in brez glutena
– brez laktoze

 

SESTAVA:
kozje meso 65%, mesna juha 29%, korenje 5%, minerali 1%.

DODATKI NA KG:
vitamin D3: 200 ie, vitamin E: 50 mg, tavrin: 1500 mg, jod kot kalcijev brezvodni jodad 0,2mg, mangan kot manganov sulfat 2,0 mg , cink kot cinkov sulfat monohidrat: 20mg.

ANALITSKE SESTAVINE:
surove beljakovine 10,5%, maščobe 5,5%, surov pepel 2%, surove vlaknine 0,4%, vlaga 79%, kalcij 0,3%, fosfor 0,25%, kalij 0,15% , natrij 0,12%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24-tih urah. Neodprto hranite pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Izberi

, ,