MjAMjAM cat severni jelen s piščancem in korenčkom

0 out of 5

že od: 1,99

Popolna hrana za mačke. Severni jelen, piščanec in slastno korenje.

Blagovna znamka:
EAN: /
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Pri MjAMjAM poznajo mačke in vedo, kaj je dobro zanje. Zato so mačjo hrano zasnovali na naraven način, čim bolj podobno hrani, ki bi si jo mačka v naravi priskrbela sama. Njihovi obroki vsebujejo vsa potrebna hranila. Če mucki ob obrokih MjAMjAM-a priskrbite pitno vodo, je v celoti preskrbljena.

Mjamjam Severni jelen s piščancem in korenčkom – okusen popoln obrok za vašo mačko.

Prednosti:
– visoka vsebnost mesa
– vrhunska kakovost
– brez rastlinskih stranskih proizvodov
– enobeljakovinska hrana
– brez živalskih odpadkov
– brez dodanega sladkorja
– vsebuje vse pomembne vitamine in minerale
– vsebuje tavrin
– brez sintetičnih konzervansov
– brez žitaric in brez glutena
– brez laktoze

 

SESTAVA:
piščančje meso, srce, jetra, želodčki 42%, mesna juha 31,5%, meso severnega jelena 20,5%, korenček 5%, minerali 0,5%, jajčne lupine 0,5%.

DODATKI NA KG:
vitamin D3: 200 ie, vitamin E: 50 mg, tavrin: 1500 mg, jod kot kalcijev brezvodni jodad 0,2mg, mangan kot manganov sulfat 2,0 mg , cink kot cinkov sulfat monohidrat: 20mg.

ANALITSKE SESTAVINE:
surove beljakovine 10,5%, maščobe 5%, surov pepel 1,9%, surove vlaknine 0,4%, vlaga 79%, kalcij 0,26%, fosfor 0,18%, kalij 0,15% , natrij 0,12%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24-tih urah. Neodprto hranite pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Izberi

, ,