MjAMjAM cat žuželke s teletino

0 out of 5

že od: 1,90

Popolna hrana za mačke. Žuželke in teletina.

Blagovna znamka:
EAN: /
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Pri MjAMjAM poznajo mačke in vedo, kaj je dobro zanje. Zato so mačjo hrano zasnovali na naraven način, čim bolj podobno hrani, ki bi si jo mačka v naravi priskrbela sama. Njihovi obroki vsebujejo vsa potrebna hranila. Če mucki ob obrokih MjAMjAM-a priskrbite pitno vodo, je v celoti preskrbljena.

Mjamjam Žuželke in teletina je okusen popoln obrok za vašo mačko. Žuželke imajo visoko hranilno vrednost in so zdrav in za mačke primeren vir beljakovin. Prednost hrane iz žuželk je uravnotežena sestava aminokislin, velika količin hranil in mineralov ter zdravih, nenasičenih maščobnih kislin. Zaradi tega je hrana izjemno prebavljiva, spodbuja presnovo in skrbi za zdravo črevesje. Nekoliko oreškast okus hrane je pri mačkah zelo priljubljen.

Prednosti:
– vsebuje lahko prebavljive beljakovine žuželk
– vrhunska kakovost
– brez rastlinskih stranskih proizvodov
– brez živalskih odpadkov
– brez dodanega sladkorja
– vsebuje vse pomembne vitamine in minerale
– vsebuje tavrin
– brez sintetičnih konzervansov
– brez žitaric in brez glutena
– brez laktoze

SESTAVA:
teletina 36,5%, žuželke 32%, juha 30,5%) Jajčne lupine 0,5%, minerali 0,5%.

DODATKI NA KG:
vitamin D3: 200 ie, vitamin E: 50 mg, tavrin: 1500 mg, jod kot kalcijev brezvodni jodad 0,2mg, mangan kot manganov sulfat 2,0 mg , cink kot cinkov sulfat monohidrat: 20mg.

ANALITSKE SESTAVINE:
surove beljakovine 10,5%, maščobe 5,5%, surov pepel 1,8%, surove vlaknine 0,4%, vlaga 79%, kalcij 0,26%, fosfor 0,18%, kalij 0,15% , natrij 0,12%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24-tih urah. Neodprto hranite pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Izberi

,