MjAMjAM dog junior piščanec in jajca

MjAMjAM dog junior piščanec in jajca

0 out of 5

že od: 1,69

Popolna hrana za pasje mladiče.

Blagovna znamka:
EAN: Ni na voljo
Počisti

Opis

Predniki vseh psov, tudi tistih najmanjših, so volkovi, zato imajo psi še danes podoben prebavni sistem. V naravi se volk hrani predvsem s celim plenom in zelo pomembno, da se tudi udomačenim psom omogoči prehrana, ki je čim bolj podobna naravni.

Hrana za pse Mjamjam je vrsti primerna hrana, blizu naravni, hranilna sestava je podobna plenu volkov. Kljub temu pa je prilagojen spremenjenim prehranskim potrebam psov. Hrana ne vsebuje sintetičnih konzervansov, žit, živalske moke, zelenjavnih stranskih proizvodov ali dodanega sladkorja!

SESTAVA:
93,5% meso in drobovina (piščanec, srce, jetra, želodčki), celo jajce 4%, chia seme 1%, jajčna lupina 0,5%, minerali 0,5%, žafranovo olje 0,5%

DODATKI NA KG:
vitamin D3: 200 ie, vitamin E: 20 mg, jod kot kalcijev brezvodni jodad 0,2mg, mangan kot manganov sulfat 2,0 mg , cink kot cinkov sulfat monohidrat: 20mg.

ANALITSKE SESTAVINE:
surove beljakovine 11%, maščobe 6,5%, surove vlaknine 0,4%, surov pepel 2%, vlaga 78%.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.

Dodatne informacije

Izberi

,

V nakupovalno košarico ste dodali: