Fotografija vrečke hrane za pse Pala Recipe 1

Pala recipe #1 Original

0 out of 5

že od: 18,50

Pala recipe No1 Original je popolna hrana za pse s piščancem, govedino, lososom, zelenjavo, jagodičevjem in naravnimi superživili.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Pripravljeno iz kvalitetnega mesa, s hranili bogatih organov, vampov, kosti in celega lososa. S tem je poskrbljeno za naravne vitamine A, B, D, železo, cink, selen, kalij, aminokisline ter maščobne kisline omega-3 in omega-6.

Prednosti:

  • Zdrav črevesni mikrobiom,
  • razvoj in vzdrževanje mišic,
  • močnejši sklepi in vezi,
  • zdrava koža in dlaka
  • dobro delujoč imunski sistem.

SESTAVA:
Piščanec (41 %), losos (12 %), govedina (32 %), korenje, pesa, zelena, brokoli, alge, kurkuma, peteršilj, borovnice, brusnice, lososovo olje, pšenična trava, zdrobljene jajčne lupine, morska sol, črni poper. Brez aditivov, sintetičnih dodatkov, arom in konzervansov.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 44 %, surove maščobe 31 %, vlaga 12 %, surovi pepel 5 %, surove vlaknine 2 %, kalcij 1,3 %, fosfor 1,1 %, omega 3 maščobne kisline 1,8 %, omega 6 maščobne kisline 3,8 %.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Pala boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani https://palapets.com . Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru. Vsebino porabite v 14 dneh po odprtju.

Dodatne informacije

Izberi

,

Glavna sestavina

govedina, piščanec, riba

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

PODOBNI IZDELKI