pala-Recipe-2

Pala recipe #2 Chicken & salmon

0 out of 5

že od: 18,50

Pala recipe No2 Chicken & Salmon je popolna hrana za pse s piščancem, lososom, zelenjavo, jagodičevjem in naravnimi superživili.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Piščanec je lahko prebavljiv in poln naravnih vitaminov B6, B12, selena, cinka in esencialnih aminokislin. Losos je bogat z maščobnimi kislinami omega, vitamini skupine B, selenom in kalijem.

Prednosti recepture:

  • Vzdrževanje mišic in tkiv,
  • zdravje sklepov,
  • tvorbo rdečih krvničk,
  • zdravje kože in dlake,
  • krepitev imunskega sistema

SESTAVA:
Piščanec (48 %), losos (37 %), korenje, rdeča pesa, zelena, brokoli, alge, pšenična trava, kurkuma, lososovo olje, peteršilj, borovnice, brusnice, zdrobljene jajčne lupine, črni poper. Brez aditivov, sintetičnih dodatkov, arom in konzervansov.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 43 %, surove maščobe 33 %, vlaga 12 %, surovi pepel 5 %, surove vlaknine 2 %, kalcij 1,3 %, fosfor 1,1 %, omega 3 maščobne kisline 3,4 %, omega 6 maščobne kisline 4,5 %.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Pala boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani https://palapets.com . Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru. Vsebino porabite v 14 dneh po odprtju.

Dodatne informacije

Izberi

,

Glavna sestavina

piščanec, riba

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki