Fotografija vrečke hrane za pse Pala Recipe 3

Pala recipe #3 Beef & salmon

0 out of 5

že od: 18,50

Pala recipe No3 Beef & salmon je popolna hrana za pse z govedino, lososom, zelenjavo, jagodičevjem in naravnimi superživili.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Pripravljeno iz kvalitetnega mesa, jeter, srca, vampov in organov. S tem je poskrbljeno za naravne vitamine A, B, D, železo, cink, baker, kalcij, fosfor, esencialne aminokisline, maščobne kisline omega 3 in 6, probiotike in encime.

Receptura zagotavlja veliko kalorij in beljakovin, zato je priljubljena hrana aktivnih psov.

Prednosti recepture:

  • zdrav črevesni mikrobiom,
  • sijoča dlaka,
  • okrepljen imunski sistem,
  • izboljšana prebava,
  • vzdrževanje skeletnega, mišičnega in srčno-žilnega sistema.

SESTAVA:
Govedina (53 %), losos (30 %), korenje, rdeča pesa, zelena, brokoli, morske alge, zdrobljene jajčne lupine, kurkuma, borovnice, brusnice, peteršilj, lososovo olje, pšenična trava, črni poper. Brez aditivov, sintetičnih dodatkov, arom in konzervansov.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 45 %, surove maščobe 33 %, vlaga 12 %, surovi pepel 4 %, surove vlaknine 2 %, kalcij 2,0 %, fosfor 1,0 %, omega 3 maščobne kisline 3,0 %, omega 6 maščobne kisline 3,0 %.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Pala boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani https://palapets.com . Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru. Vsebino porabite v 14 dneh po odprtju.

Dodatne informacije

Izberi

,

Glavna sestavina

govedina, riba

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

PODOBNI IZDELKI