pala-Recipe-4

Pala recipe #4 Rabbit, herring & salmon

0 out of 5

že od: 18,50

Pala recipe No4 Rabbit, herring & salmon je popolna hrana za pse z zajcem, atlantskim sledom, lososom, jajci, zelenjavo, jagodičevjem in naravnimi superživili.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Zajčetina je hipoalergeno meso, primerno za pse z občutljivim želodcem. Vsebuje puste beljakovine, naravne aminokisline, železo, kalcij, fosfor, kalij, cink, baker ter vitamina B12 in E.

Za veliko omega maščobnih kislin poskrbita atlantski sled in losos.

 

Prednosti recepture:

  • zdravje kože in dlake,
  • krepitev imunskega sistema,
  • delovanje prebave,
  • razvoj mišic in kosti.

SESTAVA:
Cel atlantski sled (36 %), zajec (30 %), losos (16 %), jajčni rumenjak, banana, korenje, zelena, pesa, špinača, motovilec, rakitovec, brusnice, borovnice, islandske alge, pšenična trava, kurkuma, morska sol, črni poper.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 50 %, surove maščobe 24 %, vlaga 10 %, surovi pepel 7 %, surove vlaknine 2 %, kalcij 2,75 %, fosfor 2,33 %, omega 3 maščobne kisline 3,3 %, omega 6 maščobne kisline 2,0 %.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Pala boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani https://palapets.com . Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru. Vsebino porabite v 14 dneh po odprtju.

Dodatne informacije

Teža /
Izberi

,

Glavna sestavina

riba, zajčetina

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki