Priboljšek Orijen FD romney lamb 42,5g

Priboljšek Orijen FD romney lamb 42,5g

7,70

Prigrizki Orijen freeze dried romney lamb so pripravljeni iz 100% jagnjetine / sveža ali sveže zamrznjena s kanadskih kmetij.

Blagovna znamka:
Razpoložljivost: Ni na zalogi

Opis

Priboljški Orijen freeze dried romney lamb so pripravljeni iz 100% jagnjetine / sveža ali sveže zamrznjena s kanadskih kmetij.

Dopolnilna hrana za pse

S prostranih travnikov alberte in novozelandskih pašnikov, je meso naših romney jagnjeti vsakodnevno dostavljeno sveže ali sveže zamrznjeno in je bogato z naravnimi hranilnimi snovmi. Počasi zamrznjeni s sušenjem, da bi se ohranile vse za zdravje pomembne hranilne snovi nežne jagnjetine, si ti okusni in nutritivno bogati orijen priboljški polni naravnih okusov in arom, ki jih bo vaš pes oboževal. Preberite seznam naših sestavin in tudi vam bodo všeč.

SESTAVA:
Sveža ali sveže zamrznjena jagnječja jetra (55%), sveža ali sveže zamrznjena jagnjetina (35%), sveži ali sveže zamrznjeni jagnječji vampi (10%).

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 40%, surova olja in maščobe 40%, surovi pepel 2%, surove vlaknine 1%, vlaga 5%.

PRIPOROČILO ZA UPORABO:
Hranite v hladnem in suhem prostoru. Po uporabi vrečko dobro zatesnite. Priboljški naj ne predstavljajo več kot 10% dnevnega vnosa kalorij, zato da pes ohranja zdravo telesno težo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Priboljšek Orijen FD romney lamb 42,5g”

V nakupovalno košarico ste dodali: