Priboljšek Orijen FD tundra 42,5g

Priboljšek Orijen FD tundra 42,5g

9,20

Prigrizki Orijen freeze dried tundra so pripravljeni iz regionalnega svežega mesa divje svinje, koze, jelena in arktične zlatovčice.

Blagovna znamka:
  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

Priboljški Orijen freeze tundra so pripravljeni iz regionalnega svežega mesa divje svinje, koze, jelena in arktične zlatovčice.

Dopolnilna hrana za pse

Ti posebni priboljški vsebujejo meso divje svinje, koze, jelena in arktične zlatovčice, sveže dostavljeno iz naše regije, polno naravno bogatega okusa. Počasi zamrznjeni s sušenjem, da bi se ohranile vse za zdravje pomembne hranilne snovi, so ti okusni in nutritivno bogati priboljški polni naravnega okusa, ki ga bo vaš pes oboževal. Preberite seznam naših sestavin in prepričani smo, da se boste strinjali.

SESTAVA:
Sveža jetra divje svinje (24%), sveže meso divje svinje (24%), sveža kozja jetra (12%), sveža jelenja jetra (12%), sveže kozje meso (12%), sveže jelenje meso (12%), sveža arktična zlatovčica (4%).

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 45%, surova olja in maščobe 35%, surovi pepel 2%, surove vlaknine 1%, vlaga 5%.

PRIPOROČILO ZA UPORABO:
Hranite v hladnem in suhem prostoru. Po uporabi vrečko dobro zatesnite. Priboljški naj ne predstavljajo več kot 10% dnevnega vnosa kalorij, zato da pes ohranja zdravo telesno težo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Priboljšek Orijen FD tundra 42,5g”

V nakupovalno košarico ste dodali: