Ziwi Peak beef

že od: 29,99

Novozelandska vrhunska MONOBELJAKOVINSKA pasja hrana z govedino izstopa iz ponudbe zaradi posebnega načina priprave – počasnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje spoštljivih 98 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu

Blagovna znamka:
29,99
65,99
96,99
  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Količina hranjenja

Opis

Monobeljakovinska pasja hrana z govedino je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami ali preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin. Ziwi govedina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; algo kelp ter novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina.

Ziwi Peak na zraku sušena hrana za psa z govedino pomaga:

  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost.

Hrana za pse Ziwi Peak NE VSEBUJE popularnih dodatkov iz konvencionalnih hran, kot so sladkor, pšenica, oves, koruza, krompir, riž, umetni ojačevalci okusa, barvila, hormonski motilci in ostala cenena polnila in sestavine sumljivega izvora (klavniški odpadki, crkovine itd). Primerna je za pse vseh pasem v vseh življenjskih obdobjih.

SESTAVA:
Goveje meso in organi (meso, jetra, ledvice, srce, vampi, kosti, pljuča) 95 %, novozelandske zelenouste školjke, inulin, posušene haloge, peteršilj.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 40 %, surove maščobe 37 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 10 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 380 mg cinkov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 45 mg organski selen, 36 mg manganov kelat aminokislin, 26 IU vitamin D3.

  Prenesi poglobljeno tipično analizo izdelka.

KALORIČNA VREDNOST: 5200 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ziwi Peak beef”

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg37 g
3 kg50 g
4 kg63 g
5 kg74 g
6 kg85 g
7 kg95 g
8 kg105 g
9 kg115 g
10 kg124 g
V nakupovalno košarico ste dodali: