Ziwi Peak cat chicken

0 out of 5

že od: 21,99

Mačja hrana Ziwi Peak free range chicken iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov iz novozelandske proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk.

SKU: / Blagovna znamka:

Opis

Popolnoma NOVA RECEPTURA mačje hrane Ziwi Peak free range chicken iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov iz novozelandske proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Svojo dejavnost izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je mokra hrana Ziwi Piščanec izjemno hranljiva in okusna mačja hrana.

Na zraku sušena receptura vsebuje le naravno prisotne sestavine v hrani; brez dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (kot npr. žitarice, krompir, riž …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in lahko pomaga ohraniti živila kot konzervans.

Zakaj kupiti na zraku sušeno hrano za mačke Ziwi Peak Piščanec iz proste reje?

  • Piščančje meso je najpogostejša beljakovina, uporabljena pri proizvodnji hrane za mačke na svetu. Ziwi Peak receptura vsebuje več kot 96 % piščančjega mesa, organov, kosti in zelenoustih školk, ki v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih kmetij. Zaradi tega je hrana bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
  • Dieta z omejenim številom sestavin – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, kar jo uvršča med vrhunsko popolno in uranoteženo hrano za mačke.
  • Previden proces sušenja na zraku na nizkih temperaturah – počasno sušenje na zraku na naraven način, ohranja hranila v 96 % mesa, organov, kosti in zelenoustih školjk z Nove Zelandije, ki tvorijo na zraku sušeno Ziwi Peak mačjo hrano.
  • Receptura vsebuje v celoti (100 %) piščančje meso in organe z novozelandske proste reje. Vzreja piščancev v celoti poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se piščančje meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
  • Piščanci iz proste reje niso bili nikoli intenzivno pitani in zaprti v hlevih. Vsi piščanci se lahko po svobodni volji pasejo na prostem. Rezultat opisane reje piščancev je meso izjemne kakovosti in okusa.
  • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano prosto rejo piščancev.
  • Receptura vsebuje kar 3 % novozelandskih zelenoustih školjk, ki so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani (obramba sklepov pred obrabo).
  • Piščančje meso je odličen mesni vir za mačke, ki imajo težave s prebavljanjem rdečega mesa.
  • Mačke oskrbuje z esencialnimi maščobnimi kislinami, kot so omega-3 in omega-6, ki jih same ne morejo proizvesti. Zaradi visokih količin mesa, organov in morskih sadežev, prisotnih v vseh Ziwi recepturah s suho hrano za mačke, je hrani dodana le manjša količina tavrina.
  • Hrana je zaradi načina počasnega sušenja na nizkih temperaturah bogatejša s hranili. Postopek minimalizira izgube hranil v beljakovinah, vitaminih, mineralih in encimov, ki so naravno prisotni v sestavinah. Zaradi tega vsebuje vse prednosti oz. je enakovredna surovi prehrani psov.

SESTAVA:
Piščančje meso in organi (jetra, srce, kosti) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3%, lecitin, inulin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 44 %, surove maščobe 36 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 8 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 770 mg DL-metionin, 130 mg cinkov kelat aminokislin, 67 mg bakrov kelat aminokislin, 64 mg železov kelat aminokislin, 25 mg manganov kelat aminokislin, 8 mg natrijev selenit, 36 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.

Dodatne informacije

Izberi

,