ziwi-peak-dry-cat-lamb

Ziwi Peak cat lamb 1 kg

0 out of 5

41,99

Mačja hrana Ziwi Peak lamb je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij na beljakovine ali intolerance.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

Razpoložljivost: Ni na zalogi Blagovna znamka:

Opis

Hrana za mačke z monobeljakovinsko recepturo je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij na beljakovine ali intoleranc. Jagnjetina izhaja izključno z lokalnih kmetij na Novi Zelandiji. Celoten proces reje sledi humanemu konceptu proste reje in krmljenju na naraven način, s pašo na prostranih novozelandskih pašnikih. Recepturo zaokroža dodana alga, ki predstavlja naraven vir vitaminov in mineralov, in zelenousta školjka, ki predstavlja naraven vir glukozamina in hondroitina v mačji hrani.

Na zraku sušena hrana Ziwi Peak Jagnje lahko pomaga pri:

  • Ohranjanju zdrave mačje kože in dlake.
  • Zdravju in mobilnosti sklepov.
  • Zmanjševanju občutljivost oz. alergij na hrano.
  • Izboljševanju prebave.
  • Uravnavanju teže.

SESTAVA:
Jagnječje meso in organi (srce, vampi, jetra, ledvice, pljuča, kosti) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3 %, lecitin, inulin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 40 %, surove maščobe 38 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 8 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 770 mg DL-metionin, 130 mg cinkov kelat aminokislin, 67 mg bakrov kelat aminokislin, 64 mg železov kelat aminokislin, 25 mg manganov kelat aminokislin, 8 mg natrijev selenit, 36 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.