Ziwi Peak cat lamb 185 g

3,59

Monobeljakovinska mačja receptura Ziwi Peak Jagnjetina je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij in intoleranc.

Blagovna znamka:

Opis

Monobeljakovinska mačja receptura Ziwi Peak Jagnjetina je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij in intoleranc. Jagnjetina izhaja izključno z lokalnih kmetij na Novi Zelandiji. Celoten proces reje sledi humanemu konceptu proste reje in krmljenja na naraven način, s pašo na prostranih novozelandskih pašnikih.

Receptura vsebuje 3 % novozelandske zelenouste školjke, ki predstavlja naraven vir glukozamina in hondroitina v mačji hrani, ter 7 % hladno opranih zelenih vampov, ki zvišujejo okusnost hrane in skrbijo za zdravo mačjo prebavo.

Mokra hrana Ziwi Peak Jagnje lahko pomaga pri:

  • Ohranjanju zdrave mačje kože in dlake.
  • Zdravju in mobilnosti sklepov.
  • Zmanjševanju občutljivost oz. alergij na hrano.
  • Izboljševanju prebave.
  • Zdravju urinarnega trakta.

SESTAVA:
Jagnječje meso in organi (pljuča, ledvice, jetra, vampi, srce, kosti) 88%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, DL-metionin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 11 %, surove maščobe 8 %, surove vlaknine 1,0 %, vlaga 74,5 %, surovi pepel 1,5 %.

DODATKI (na kg):
155 mg cinkov kelat aminokislin, 33 mg manganov kelat aminokislin, 20 mg bakrov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.