Ziwi Peak cat mackerel & Lamb 1 kg

0 out of 5

41,99

Modra skuša v recepturi je trajnostno ulovljena riba iz nedotaknjenih modrih voda Nove Zelandije, bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in 6.

Blagovna znamka:

Opis

Modra skuša v recepturi je trajnostno ulovljena riba iz nedotaknjenih modrih voda Nove Zelandije, bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in 6. Ziwi jagnjetina izhaja z lokalnih kmetij na Novi Zelandiji, kjer se živina prosto pase na prostranih travnikih.

Recepturo zaokroža dodana alga, ki je naravni vir vitaminov in mineralov, in zelenousta školjka, ki predstavlja naraven vir glukozamina in hondroitina v mačji hrani.

Na zraku sušena hrana Ziwi Peak skuša in jagnje lahko pomaga pri:

  • Ohranjanju zdrave kože in dlake.
  • Zdravju in mobilnosti sklepov.
  • Zmanjševanju občutljivost oz. alergij na hrano.
  • Izboljševanju prebave.
  • Uravnavanju teže.

SESTAVA:
Skuša, jagnječje meso in organi (srce, vampi, jetra, pljuča, ledvice, kosti) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3%, lecitin, inulin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 47 %, surove maščobe 30 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 8 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 770 mg DL-metionin, 130 mg cinkov kelat aminokislin, 67 mg bakrov kelat aminokislin, 64 mg železov kelat aminokislin, 25 mg manganov kelat aminokislin, 8 mg natrijev selenit, 36 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.