Ziwi-Peak-cat-can-Mackerel-Lamb-185g

Ziwi Peak cat mackerel & lamb 185 g

3,59

Modra skuša je trajnostno ulovljena riba iz nedotaknjenih modrih voda Nove Zelandije, bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in 6.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

Razpoložljivost: Ni na zalogi Blagovna znamka:

Opis

Modra skuša je trajnostno ulovljena riba iz nedotaknjenih modrih voda Nove Zelandije, bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in 6. Ziwi jagnjetina izhaja z lokalnih kmetij na Novi Zelandiji, ki zagotavljajo živalim prosto rejo na prostranih pašnikih in naravno krmo; travo.

Recepturo zaokroža dodana alga, ki je naravni vir vitaminov in mineralov, zelenousta školjka, ki predstavlja naraven vir glukozamina in hondroitina v mačji hrani ter hladno oprani zeleni vampi, ki zvišujejo okusnost hrane in skrbijo za zdravo mačjo prebavo. Receptura, ki vsebuje skušo in jagnjetino, je odlična izbira za mačke, ki potrebujejo višji vnos omega kislin in / ali nižjo vsebnost maščob.

Mokra hrana Ziwi Peak skuša in jagnje lahko pomaga pri:

  • Ohranjanju zdrave kože in dlake.
  • Zdravju in mobilnosti sklepov.
  • Zmanjševanju občutljivost oz. alergij na hrano.
  • Izboljševanju prebave.
  • Uravnavanju teže.
  • Zdravju urinarnega trakta.

SESTAVA:
Skuša, jagnječje meso in organi (pluča, vampi, srce, ledvice, jetra, kosti) 88 %, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, DL-metionin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 13,5 %, surove maščobe 5,5 %, surove vlaknine 0,5 %, vlaga 75,5 %, surovi pepel 2 %.

DODATKI (na kg):
155 mg cinkov kelat aminokislin, 33 mg manganov kelat aminokislin, 20 mg bakrov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.