Ziwi Peak cat venison 400g

-50%

Ziwi Peak cat venison 400g

0 out of 5

23,99 11,99

KRATEK ROK UPORABE (31.10.2020)

Nova, monobeljakovinska mačja receptura, je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij na beljakovine ali intoleranc.

Blagovna znamka:
Razpoložljivost: 6 na zalogi

Opis

Nova, monobeljakovinska mačja receptura, je idealna izbira za mačke, ki trpijo zaradi alergijskih reakcij na beljakovine ali intoleranc. Jelenovo meso izhaja izključno z lokalnih kmetij na Novi Zelandiji. Celoten proces reje sledi humanemu konceptu proste reje in krmljenja na naraven način, s pašo na prostranih novozelandskih pašnikih. Recepturo zaokroža dodana alga, ki je naravni vir vitaminov in mineralov, in zelenousta školjka, ki predstavlja naraven vir glukozamina in hondroitina v mačji hrani.

Na zraku sušena hrana Ziwi Peak Divjačina lahko pomaga pri:

  • Zmanjševanju občutljivost oz. alergij na hrano.
  • Ohranjanju zdrave kože in dlake.
  • Zdravju in mobilnosti sklepov.
  • Lajšanju simptomov IBS* in IBD*.
  • Izboljševanju prebave.
  • Uravnavanju teže.
    *IBS – sindrom razdražljivega črevesja in IBD – vnetje črevesja

SESTAVA:
Jelenovo meso in organi (vampi, srce, pljuča, jetra, ledvice, kosti) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3%, lecitin, inulin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 46 %, surove maščobe 29 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 8 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 770 mg DL-metionin, 130 mg cinkov kelat aminokislin, 67 mg bakrov kelat aminokislin, 64 mg železov kelat aminokislin, 25 mg manganov kelat aminokislin, 8 mg natrijev selenit, 36 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.

V nakupovalno košarico ste dodali: