ziwi_peak_dog_can_chicken_390g

Ziwi Peak chicken

že od: 3,49

Popolnoma NOVA receptura Ziwi Peak PIŠČANEC iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov živali iz proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk na Novi Zelandiji.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v maju 2024.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Popolnoma NOVA receptura Ziwi Peak PIŠČANEC iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov živali iz proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk na Novi Zelandiji. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Dejavnost živinoreje in gojenja izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je mokra hrana Ziwi Peak Piščanec za pse tako izjemno hranljiva in okusna pasja mokra hrana.

Niti ena ZIWI receptura nima dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (žit, krompirja, riža …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in lahko pomaga ohraniti živila kot konzervans.

Zakaj priporočamo nakup mokre hrane za pse Ziwi Peak Piščanec iz proste reje?

 • Piščančje meso je najpogostejša beljakovina, uporabljena pri proizvodnji hrane za pse na svetu. Ziwi Peak mokra receptura vsebuje najmanj 91 % piščančjega mesa, organov, kosti in zelenoustih školjk. Vse sestavine v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih farm. Zato je hrana za pse bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
 • Konzerve ne vsebujejo BPA*, TSPP*, karagenana in umetnih želirnih sredstev.
 • Dieta z omejenim številom sestavin – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, zato se uvršča med vrhunsko, popolno in uravnoteženo hrano za pse.
 • Receptura vsebuje v celoti (100 %) piščančje meso in organe I
 • z novozelandske proste reje. Vzreja piščancev v celoti poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se piščančje meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
 • ZIWI piščanci iz proste reje niso bili nikoli intenzivno pitani in zaprti v majhnih kletkah. Vsi piščanci se lahko svobodno pasejo na prostem. Rezultat proste reje piščancev je meso izjemne kakovosti in okusa.
 • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano in prosto rejo piščancev.
 • Receptura vsebuje kar 3 % novozelandskih zelenoustih školjk, ki so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani za pse (varujejo sklepe pred prehitro obrabo).
 • Piščančje meso je odličen beljakovinski vir za pse s težavami v prebavljanju rdečega mesa.
 • Mokra hrana za pse Ziwi Peak vsebuje radič, alge (kelp), peteršilj in esencialne vitamine in minerale, ki skupaj tvorijo uravnotežen pasji obrok.
 • Vsaka konzerva je previdno pripravljena (retortno kuhana) v svoji sterilni posodi, zato v celoti ohranja vsebnost hranil surovih sestavin.

* BPA – Bisfenol A je kemikalija, ki jo dodajajo plastičnim materialom in drugim izdelkom široke potrošnje.
* TSPP – Tetrasodium pirofosfat (E 450) se uporablja za jačanje okusa v pasjih hranah in zgoščevanje.

SESTAVA:
Piščančje meso in organi (jetra, srce, kosti) 88 %, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 74,0 %, surove beljakovine 12,0 %, surove maščobe 8,0 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,5 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Teža /
Izberi

,

Glavna sestavina

piščanec

Posebne potrebe

bele pasme, brez koruze in pšenice, monoproteinska

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.