ZIWI-Peak-Originals-Air-Dried-Chicken-Dog

Ziwi Peak chicken

40,99

Novozelandska vrhunska hrana za pse ZIWI® Peak PIŠČANEC iz proste reje izstopa iz ponudbe pasjih hran zaradi posebnega načina priprave – počasnega Z-TWINTECH® dvojnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje izjemnih 96 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi presežka povpraševanja in omejenih kapacitet proizvodnje na Novi Zelandiji, je Ziwi Peak sprejel odločitev o umiku iz celotnega EU trga v segmentu na zraku sušene hrane!

SKU: / Blagovna znamka:

Opis

Novozelandska vrhunska hrana za pse ZIWI® Peak PIŠČANEC iz proste reje izstopa iz ponudbe pasjih hran zaradi posebnega načina priprave – počasnega Z-TWINTECH® dvojnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje izjemnih 96 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.

ZIWI® Peak piščančja receptura ima neverjetno t. i. PeakPrey® razmerje v sestavi mesnih beljakovin. Vsebuje kar 96 % piščančjega mesa, piščančjih organov, kosti ter zelenoustih školjk iz trajnostno naravnanih gojišč. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Svojo dejavnost izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je  ZIWI® Peak Piščanec iz proste reje super zdrava, nadstandardno hranljiva in okusna hrana za pse.

Na zraku sušena receptura pasje hrane ZIWI® Peak PIŠČANEC zaradi svojega načina priprave vsebuje le naravno prisotna hranila v hrani; brez dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (kot npr. žitarice, krompir, riž …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in konzervans.

Zakaj svojemu psu kupiti na zraku sušeno hrano za pse ZIWI® Peak  Piščanec iz proste reje?

 • Piščančje meso je najpogostejša beljakovina, uporabljena pri proizvodnji hrane za pse na svetu. Ziwi receptura vsebuje več kot 96 % piščančjega mesa, organov, kosti in zelenoustih školk, ki v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih farm. Zaradi tega je hrana bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
 • Dieta z omejenim številom sestavin – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino PeakPrey® mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, kar jo uvršča med vrhunsko popolno in uravnoteženo hrano za pse. Njihova kombinacija izboljšuje delovanje srca in kognitivno zdravje, pozitivno vpliva na zdravje zobovja in dlesni, Izboljšuje delovanje prebave in črevesja, zvišuje vitalnost in energijo psa.
 • Previden proces dvojnega sušenja na zraku Z-TWINTECH® na nizkih temperaturah – počasno sušenje na zraku na naraven način v celoti ohranja hranila v izjemni sestavi. Zaradi načina priprave je odlična alternativa surovi prehrani psov brez tveganja, da se pes okuži s salmonelo, listerijo, e.coli bakterijami, velikokrat prisotnimi v surovih hranah za pse.
 • Receptura vsebuje v celoti (100 %) piščančje meso in piščančje organe z novozelandske proste reje. Vzreja piščancev v celoti poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se piščančje meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
 • Perutnina je pomemben vir omega-6 maščobnih kislin, medtem ko so novozelandske zelene školjke in drugi morski sadeži dober vir omega-3 maščobnih kislin. Ta hranila so ključnega pomena za podporo zdravemu delovanju možganov, rasti in razvoju (zlasti za kužke in mačje mladiče). Imajo pomembno vlogo pri pravilnem delovanju ožilja, srca, imunskega sistema in pljuč ljubljenčka.
 • Piščanci iz proste reje niso bili nikoli intenzivno pitani in zaprti v hlevih. Vsi piščanci se lahko po svobodni volji pasejo na prostem. Rezultat opisane reje je meso izjemne kakovosti in okusa.
 • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano oz. etično prosto rejo piščancev.
 • Receptura vsebuje izjemno 10 % Z-BOOST® mešanico SUPERŽIVIL, ki jo sestavljajo kombinacija perutninskega srca, celih novozelandskih zelenih školjk in bio alg. Predstavljajo vir vitaminov, mineralov in antioksidantov za podporo možganom ter zdravo kožo in dlako.
 • Izstopa z visoko količino novozelandskih zelenoustih školjk (3 %) ki so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani. Dodajanje glukozamina v hrano psa v obliki pripravkov zato ni potrebno. Glukozamin je kombinacija “glukoze”, sladkorja, in “glutamina”, aminokisline. Pomaga pri oblikovanju in obnovi hrustanca. Skupaj sta idealna za izgradnjo zdravih sklepov in odpornosti proti propadanju sklepnega tkiva – kar je še posebej pomembno za starejše ljubljenčke in mlade kužke.
 • Piščančje meso je odličen mesni vir za pse, ki imajo težave s prebavljanjem rdečega mesa.
 • Hrana je zaradi načina počasnega sušenja na nizkih temperaturah bogatejša s hranili. Postopek minimalizira izgube hranil v beljakovinah, vitaminov, mineralov in encimov, ki so naravno prisotni v sestavinah. Zaradi tega vsebuje vse prednosti oz. je enakovredna surovi prehrani psov.
 • Vsebuje naravno prisotne ogljikove hidrate iz uporabljenih sestavin, kot so radič, alge (kelp) in peteršilj in osnovne vitamine in minerale, s katerimi zagotavlja uravnoteženo prehrano psa. Ne vsebuje psom popolnoma nepotrebnih polnil, kot so žitarice, krompir …, katerih edina naloga je pocenitev recepture.

 

SESTAVA:
Piščančje meso in organi (jetra, kosti, vratovi, srce, hrustanec) 94 %, novozelandske zelenouste školjke 3 %, peteršilj, posušene jabolčne tropine, inulin (iz korenine cikorije), minerali in vitamini, posušene haloge, sol, konzervans (citronska kislina, mešanica tokoferolov).

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 41 %, surove maščobe 35 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 9 %, surovi pepel 9 %.

DODATKI (na kg):
380 mg cinkov kelat aminokislin, 196 mg železov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin,  47 mg manganov kelat aminokislin, 31 mg organski selen, 840 IU vitamin D3.

KALORIČNA VREDNOST: 5000 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Izberi

, , ,

Glavna sestavina

piščanec

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice, monoproteinska

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg 35 g
3 kg 48 g
4 kg 59 g
5 kg 70 g
6 kg 80 g
7 kg 90 g
8 kg 100 g
9 kg 109 g
10 kg 118 g