AKCIJA

Ziwi Peak free range chicken

že od: 23,99

Novozelandska vrhunska pasja hrana piščanec iz proste reje izstopa iz ponudbe zaradi posebnega načina priprave – počasnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje spoštljivih 96 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.

SKU: / Blagovna znamka:

Opis

Ziwi Peak piščančja receptura je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov iz novozelandske proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Svojo dejavnost izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je Ziwi Peak Piščanec izjemno hranljiva in okusna hrana za pse.

Na zraku sušena receptura pasje hrane vsebuje le naravno prisotne sestavine v hrani; brez dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (kot npr. žitarice, krompir, riž …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in lahko pomaga ohraniti živila kot konzervans.

Zakaj kupiti na zraku sušeno hrano za pse Ziwi Peak Piščanec iz proste reje?

  • Piščančje meso je najpogostejša beljakovina, uporabljena pri proizvodnji hrane za pse na svetu. Ziwi receptura vsebuje več kot 96 % piščančjega mesa, organov, kosti in zelenoustih školk, ki v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih farm. Zaradi tega je hrana bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
  • Dieta z omejenim številom sestavin – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, kar jo uvršča med vrhunsko popolno in uranoteženo hrano za pse.
  • Previden proces sušenja na zraku na nizkih temperaturah – počasno sušenje na zraku na naraven način, ohranja hranila v 96 % mesa, organov, kosti in zelenoustih školjk z Nove Zelandije, ki tvorijo na zraku sušeno Ziwi Peak hrano za pse.
  • Receptura vsebuje v celoti (100 %) piščančje meso in organe z novozelandske proste reje. Vzreja piščancev v celoti poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se piščančje meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
  • Piščanci iz proste reje niso bili nikoli intenzivno pitani in zaprti v hlevih. Vsi piščanci se lahko po svobodni volji pasejo na prostem. Rezultat opisane reje je meso izjemne kakovosti in okusa.
  • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano prosto rejo piščancev.
  • Receptura vsebuje kar 3 % novozelandskih zelenoustih školjk, ki so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani (obramba sklepov pred obrabo).
  • Piščančje meso je odličen mesni vir za pse, ki imajo težave s prebavljanjem rdečega mesa.
  • Hrana je zaradi načina počasnega sušenja na nizkih temperaturah bogatejša s hranili. Postopek minimalizira izgube hranil v beljakovinah, vitaminov, mineralov in encimov, ki so naravno prisotni v sestavinah. Zaradi tega vsebuje vse prednosti oz. je enakovredna surovi prehrani psov.
  • Vsebuje naravne ogljikove hidrate iz naravnih virov, kot so radič, alge (kelp) in peteršilj in osnovne vitamine in minerale, s katerimi zagotavlja uravnoteženo prehrano psa.

 

SESTAVA:
Piščančje meso in organi (jetra, srce, kosti) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3%, lecitin, inulin, posušene haloge, peteršilj.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 44 %, surove maščobe 36 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 8 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 380 mg cinkov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 65 mg železov kelat aminokislin, 36 mg manganov kelat aminokislin, 31 mg organski selen, 67 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Izberi

, , , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Teža psa
Dnevna količina hrane
2 kg 35 g
3 kg 48 g
4 kg 59 g
5 kg 70 g
6 kg 80 g
7 kg 90 g
8 kg 100 g
9 kg 109 g
10 kg 118 g