ziwi_peak_dog_can_lamb_390g

Ziwi Peak lamb

že od: 3,49

Novozelandska vrhunska MONOBELJAKOVINSKA mokra pasja hrana z JAGNJEČJIM MESOM izstopa iz ponudbe zaradi skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v maju 2024.

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Nova, mokra monobeljakovinska pasja hrana z jagnječim mesom, je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami, preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin. Ziwi jagnjetina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina. Za izboljšanje prebave pa poskrbijo hladno oprani vampi.

Ziwi Peak mokra hrana za psa z jagnječjim mesom pomaga:

  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost.

SESTAVA:
Jagnječje meso in organi (meso, pljuča, ledvice, jetra, vampi, srce, kosti) 89%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 74,5 %, surove beljakovine 11 %, surove maščobe 8,0 %, surovi pepel 1,5 %, surove vlaknine 1,0 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Teža /
Izberi

,

Glavna sestavina

jagnjetina

Posebne potrebe

bele pasme, brez koruze in pšenice, monoproteinska

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.