Ziwi Peak lamb 390g

Ziwi Peak lamb 390g

3,69

Novozelandska vrhunska MONOBELJAKOVINSKA mokra pasja hrana z JAGNJEČJIM MESOM izstopa iz ponudbe zaradi skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.

Blagovna znamka:
  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

Nova, mokra monobeljakovinska pasja hrana z jagnječim mesom, je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami, preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin. Ziwi jagnjetina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina. Za izboljšanje prebave pa poskrbijo hladno oprani vampi.

Ziwi Peak mokra hrana za psa z jagnječjim mesom pomaga:

  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost.

SESTAVA:
Jagnječje meso in organi (meso, pljuča, ledvice, jetra, vampi, srce, kosti) 89%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 74,5 %, surove beljakovine 11 %, surove maščobe 8,0 %, surovi pepel 1,5 %, surove vlaknine 1,0 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ziwi Peak lamb 390g”

V nakupovalno košarico ste dodali: