Ziwi Peak mackerel & lamb 390g

4,99

Najnižja cena v 30 dneh: 4,99.

Novozelandska vrhunska mokra pasja hrana s SKUŠO IN JAGNJETINO izstopa iz ponudbe zaradi skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

Razpoložljivost: 1 na zalogi SKU: 9421016594283 Blagovna znamka:

Opis

Skuša izvira iz čistih voda Nove Zelandije in je produkt trajnostnega ribolova. Zaradi idealnega bivalnega okolja je bogata z omega 3 in 6 maščobami. Ziwi jagnjetina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; algo kelp ter novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina. Za izboljšanje prebave pa poskrbijo hladno oprani vampi. Kombinacija skuše in jagnječjega mesa je oblična za pse, ki potrebujejo višjo vsebnost omega maščobnih kislin in nižjo vsebnost maščob.

Ziwi Peak mokra hrana za psa s skušo in jagnjetino pomaga:

  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost,
  • zniževati težo.

SESTAVA:
Skuša, jagnječje meso in organi (skuša, jagnječje meso, pljuča, vampi, srce, ledvice, jetra, kosti) 89%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 75,5 %, surove beljakovine 13,5 %, surove maščobe 5,5 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,5 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.