Ziwi-Peak-Provenance-East-Cape-Dog

Ziwi Peak provenance East Cape

40,99

Ziwi Peak Provenance East Cape je nova receptura novozelandske vrhunske pasje hrane z ovčjim in kozjim mesom iz proste reje v kombinaciji z mešanico divje ulovljenih rib.


Zaradi presežka povpraševanja in omejenih kapacitet proizvodnje na Novi Zelandiji, je Ziwi Peak sprejel odločitev o umiku iz celotnega EU trga v segmentu na zraku sušene hrane!

SKU: / Blagovna znamka:

Opis

Ziwi Peak Provenance East Cape je najnovejša linija na zraku sušene hrane za pse Ziwi PEAK, bogata s petimi mesnimi beljakovinami najvišje kakovosti. Od ostalih pasjih receptur suhih hran na svetovnem trgu se pozitivno razlikuje po:

  • visoki vsebnosti mesnih beljakovin, iz katerih psi črpajo najpomembnejša hranila za zdravo delovanje organizma,
  • nizki vsebnosti ogljikovih hidratov, ki se v hrano za pse dodajajo predvsem zaradi svoje nizke cene,
  • načinu priprave, saj se sestavine dvakrat sušijo na nizkih temperaturah in zato ohranijo vse vitamine in minerale, ki se drugače uničijo pri postopku klasične izdelave briketov na visokih temperaturah,
  • vsebnosti superživil, kot so posušene alge kelp in zelenouste školjke – naraven vir glukozamina in hondroitina za zdrave sklepe,
  • naravnih sestavinah, saj ne vsebuje umetnih dodatkov, polnil (koruza, pšenica, krompir, riž …) in stranskih mesnih ali rastlinskih proizvodov, ki se uvrščajo med sestavine v hrani za pse nižje kakovosti,
  • etični in trajnostno naravnani živinoreji, ribolovu in gojenju školjk, ki temelji na spoštovanju do živali in naravnih virov, ki niso neomejeni,
  • varnosti oz. odpoklicih, saj od leta 2011 ne beleži niti ene afere, zaradi katere bi se hrana morala umakniti iz prodaje.

Prva sestavina v hrani je ovčje meso iz proste reje. To je rdeče meso odraslih udomačenih ovc, ki se prosto pasejo po pašnikih Nove Zelandije. Ovčetina je bogata z železom, fosforjem, bakrom, vitaminom B6. Ovčetina v hrani za hišne živali pomaga okrepiti imunski in živčni sistem ljubljenčka. Ovčetina je odlična sestavina v hrani za hišne ljubljenčke z alergijami na hrano, poleg tega pa je polna maščobnih kislin omega-3, ki zavirajo vnetne procese v telesu.

Druga sestavina v hrani je meso domače koze iz proste reje. V hrani za hišne ljubljenčke je lahko kozje meso dokaj nizkokalorični vir beljakovin, aminokislin, železa, vitaminov skupine B in mnogih drugih esencialnih hranil. Kot nova beljakovina na trgu pasje hrane se kozje meso pojavlja v recepturah, namenjenih podpori hišnim ljubljenčkom z alergijami.

Tretja sestavina v hrani je cela riba kahawai. Kahawai je vrsta morske ribe, ki jo najdemo v obalnih regijah Avstralije in Nove Zelandije. Cel kahawai je bogat z omega-3 maščobnimi kislinami, ki krepijo imunski sistem ljubljenčka in negujejo njegovo kožo, kar vpliva na bolj sijočo dlako.

Tem izjemnim mesnim sestavinam sledijo kozji vampi, bogati s cinkom, železom, fosforjem, kalcijem, magnezijem, beljakovinami, vitaminom B12 in B3. Kozji vampi v hrani za hišne ljubljenčke podpirajo zdrav prebavni sistem, izboljšujejo stanje dlake in kože ter črevesno zdravje psa.

Peta sestavina je cela riba white trevally (bela trevalka) iz morij okoli novozelandskega otočja. Cela bela trevalka je polna beljakovin, vitaminov D in B12. Vključitev njenega mesa v prehrano hišnih ljubljenčkov pomaga pri tvorbi zdravih kosti, mišic ter zdrave kože in dlake psov.

 

To izjemno okusno mešanico vrhunskih sestavin lahko postrežete svojemu psu kot posip ali popoln obrok. Zagotavljamo, da bo vaš pes užival v vsakem grižljaju. Za najnovejšo recepturo Ziwi PEAK Provenance East Cape lahko le zaključimo, da se upravičeno deklarira kot pripravljena vrhunska prehrana za pse brez kompromisov.

SESTAVA:
Ovčje meso in organi (meso, pljuča, vampi, jetra, kosti) 51 %, kozje meso in organi (meso, vampi, jetra, srce, pljuča, ledvice, kosti) 20 %, riba bela trevalka 7 %, riba kahawai 7 %, skuša 5 %, novozelandske zelenouste školjke, jagnječje kosti, lecitin, inulin (iz korenine cikorije), posušene haloge, posušene jabolčne tropine, minerali in vitamini, sol, peteršilj, konzervans (citronska kislina, mešanica tokoferolov).

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 42 %, surove maščobe 35,5 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 9 %, surovi pepel 9 %.

DODATKI (na kg):
380 mg cinkov kelat aminokislin, 132 mg železov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 36 mg manganov kelat aminokislin, 31 mg organski selen, 840 IU vitamin D3.

KALORIČNA VREDNOST: 5000 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Teža /
Izberi

Glavna sestavina

jagnjetina, riba

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Srednje aktiven, odrasel pes
( 1 – 3 ure igre in drugih aktivnosti na dan)

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg 34 g
3 kg 46 g
4 kg 57 g
5 kg 67 g
6 kg 77 g
7 kg 86 g
8 kg 95 g
9 kg 104 g
10 kg 112 g