Ziwi-peak-Provenance-Otago-Valley-Dog

Ziwi Peak provenance Otago Valley

40,99

Ziwi Peak Provenance Otago Valley je nova receptura novozelandske vrhunske pasje hrane z govedino, divjačino (jelen) in jagnjetino iz proste reje v kombinaciji z mešanico divje ulovljenih rib.


Zaradi presežka povpraševanja in omejenih kapacitet proizvodnje na Novi Zelandiji, je Ziwi Peak sprejel odločitev o umiku iz celotnega EU trga v segmentu na zraku sušene hrane!

EAN: / Blagovna znamka:

Opis

Ziwi Peak Provenance Otago Valley je najnovejša linija na zraku sušene hrane za pse Ziwi PEAK, bogata s petimi mesnimi beljakovinami najvišje kakovosti. Od ostalih pasjih receptur suhih hran na svetovnem trgu se pozitivno razlikuje po:

  • visoki vsebnosti mesnih beljakovin, iz katerih psi črpajo najpomembnejša hranila za zdravo delovanje organizma,
  • nizki vsebnosti ogljikovih hidratov, ki se v hrano za pse dodajajo predvsem zaradi svoje nizke cene,
  • načinu priprave, saj se sestavine dvakrat sušijo na nizkih temperaturah in zato ohranijo vse vitamine in minerale, ki se drugače uničijo pri postopku klasične izdelave briketov na visokih temperaturah,
  • vsebnosti superživil, kot so posušene alge kelp – naraven vir esencialnih hranil in zelenouste školjke – naraven vir glukozamina in hondroitina za zdrave sklepe,
  • naravnih sestavinah, saj ne vsebuje umetnih dodatkov, polnil (koruza, pšenica, krompir, riž …) in stranskih mesnih ali rastlinskih proizvodov, ki se uvrščajo med sestavine v hrani za pse nižje kakovosti,
  • vsebnosti jagnječjih vampov, ki na naraven način zvišajo okusnost hrane in se ji psi težko uprejo,
  • etični in trajnostno naravnani živinoreji, ribolovu in gojenju školjk, ki temelji na spoštovanju do živali in naravnih virov, ki niso neomejeni,
  • varnosti oz. odpoklicih, saj od leta 2011 ne beleži niti ene afere, zaradi katere bi se hrana morala umakniti iz prodaje.

Prva sestavina v hrani je goveje meso iz proste reje. To je rdeče goveje meso živali, ki se prosto pasejo po pašnikih Nove Zelandije.

Druga sestavina v hrani je divjačina iz proste reje. Divjačina opisuje meso jelenov, ki se prosto pasejo po novozelandski pokrajini. Je odličen vir beljakovin v hrani za ljubljenčke, železa, vitamina B12 in mnogih drugih esencialnih hranilnih snovi, ki podpirajo dobro počutje kosmatega človekovega prijatelja. Jelenovo meso se uvršča med nove vrste beljakovin v prehrani psov in zato posebej ustreza občutljivim ljubljenčkom oz. psom, ki trpijo zaradi alergij.

Tretja sestavina v hrani je jagnjetina iz proste reje. Jagnjetina je meso mladih ovac. V hrani za hišne ljubljenčke je jagnjetina lahko primarni vir beljakovin, pa tudi vir živalskih maščob, aminokislin in mineralov.

Četrta sestavina je cela riba Southern Blue Whiting (avstralski sinji mol). Cela riba sinjega mola južnih morij je polenovka, ki jih najdemo v hladnih subantarktičnih vodah. Cel sinji mol je bogat z beljakovinami in omega-3 maščobnimi kislinami, ki izboljšujejo stanje kože in dlake ljubljenčka. V prehrani hišnih ljubljenčkov izboljšuje njihove kognitivne sposobnosti in zdravje ledvic.

Peta sestavina v hrani je riba hoki iz vrste osličev. Meso rib hoki običajno izhaja iz obalnega območja Nove Zelandije. Hrana, priboljški in prehranski dodatki za hišne ljubljenčke, ki vsebujejo hoki, so dober vir beljakovin, aminokislin, vitaminov, mineralov in maščobnih kislin omega-3, ki lahko pomagajo ohranjati zdravo srca, sklepe, kožo in dlako ljubljenčka.

 

To izjemno okusno mešanico vrhunskih sestavin lahko postrežete svojemu psu kot posip ali popoln obrok. Zagotavljamo, da bo vaš pes užival v vsakem grižljaju. Za najnovejšo recepturo Ziwi PEAK Provenance OtagoValley lahko le zaključimo, da se upravičeno deklarira kot pripravljena vrhunska prehrana za pse brez kompromisov.

SESTAVA:
Goveje meso in organi (meso, ledvice, srce, jetra, kosti) 30 %, jagnječje meso in organi (meso, vampi, pljuča, jetra, ledvice, kosti) 24 %, jelenovo meso in organi (meso, pljuča, vampi, ledvice, kosti) 20 %, riba avstralski sinji mol 10 %, riba hoki 9 %, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, inulin (iz korenine cikorije), posušene haloge, posušene jabolčne tropine, minerali in vitamini, sol, peteršilj, konzervans (citronska kislina, mešanica tokoferolov).

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 40 %, surove maščobe 37 %, surove vlaknine 0,5 %, vlaga 9 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
380 mg cinkov kelat aminokislin, 132 mg železov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 36 mg manganov kelat aminokislin, 31 mg organski selen, 840 IU vitamin D3.

KALORIČNA VREDNOST: 5000 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Izberi

Glavna sestavina

divjačina, govedina, jagnjetina, riba

Posebne potrebe

brez koruze in pšenice

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Srednje aktiven, odrasel pes
( 1 – 3 ure igre in drugih aktivnosti na dan)

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg 34 g
3 kg 46 g
4 kg 57 g
5 kg 67 g
6 kg 77 g
7 kg 86 g
8 kg 95 g
9 kg 104 g
10 kg 112 g