ziwi_peak_dog_can_tripe_lamb_390g

Ziwi Peak tripe & lamb 390g

4,99

Novozelandska vrhunska MONOBELJAKOVINSKA mokra pasja hrana z VAMPI IN JAGNJETINO izstopa iz ponudbe zaradi skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v maju 2024.

Razpoložljivost: Ni na zalogi EAN: 9421016594269 Blagovna znamka:

Opis

Nova, mokra monobeljakovinska pasja hrana z vampi in jagnjetino je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami ali preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin. Od ostalih receptur se razlikuje po zvišani vsebnosti zelenih (neočiščenih) vampov, zaradi česar je hrana okusnejša in lažje prebavljiva. Ziwi jagnjetina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Ziwi vampi ohranjajo svojo naravno obliko in sestavine, saj se v postopku predelave ne kuhajo na visokih temperaturah in pari ali belijo. Postopek pranja vampov s hladno vodo jim ohranja vse pomembne minerale, encime in probiotike.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; algo kelp ter novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina.

Ziwi Peak mokra hrana za psa z vampi in jagnjetino pomaga:

 • povečati apetit izbirčnim psom,
 • zavirati razvoj alergij na hrano,
 • izboljševati prebavo,
 • zmanjševati sindrome razdražljivega črevesja in kroničnega vnetja črevesja,
 • ohranjati zdravo kožo in dlako,
 • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost.

SESTAVA:
Jagnječji organi in meso (vampi, meso, pljuča, jetra, srce, ledvice, kosti) 89%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 77,0 %, surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 5,5 %, surovi pepel 1,5 %, surove vlaknine 1,0 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Teža 0,39 kg
Glavna sestavina

jagnjetina

Posebne potrebe

bele pasme, brez koruze in pšenice, monoproteinska

Starostno obdobje

mladiči, odrasli, starejši

Velikost pasme

majhni, mini, srednji, veliki

1 mnenje za Ziwi Peak tripe & lamb 390g

 1. 5 od 5

  Andrejka

  Vampi so odlična izbira za izbirčne pse, kot je naša Freja.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.