Ziwi Peak tripe & lamb

Ziwi Peak tripe & lamb

že od: 29,99

Novozelandska vrhunska pasja hrana z vampi in jagnjetino izstopa iz ponudbe zaradi posebnega načina priprave – počasnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje spoštljivih 98 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.

Blagovna znamka:
29,99
65,99
  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Količina hranjenja

Opis

Monobeljakovinska pasja hrana z vampi in jagnjetino je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami ali preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin. Od ostalih receptur se razlikuje po zvišani vsebnosti zelenih (neočiščenih) vampov, zaradi česar je hrana okusnejša in lažje prebavljiva. Ziwi jagnjetina izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Ziwi vampi ohranjajo svojo naravno obliko in sestavine, saj se v postopku predelave ne kuhajo na visokih temperaturah in pari ali belijo. Postopek pranja vampov s hladno vodo jim ohranja vse pomembne minerale, encime in probiotike.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; algo kelp ter novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina.

Ziwi Peak na zraku sušena hrana za psa z vampi in jagnjetino pomaga:

  • k izboljšanju apetita izbirčnih kužkov,
  • zmanjševati sindrome razdražljivega črevesja in kroničnega vnetja črevesja,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost,
  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo.

Hrana za pse Ziwi Peak NE VSEBUJE popularnih dodatkov iz konvencionalnih hran, kot so sladkor, pšenica, oves, koruza, krompir, riž, umetni ojačevalci okusa, barvila, hormonski motilci in ostala cenena polnila in sestavine sumljivega izvora (klavniški odpadki, crkovine itd). Primerna je za pse vseh pasem v vseh življenjskih obdobjih.

SESTAVA:
Jagnječji organi in meso (vampi, meso, jetra*, srce*, ledvice*, pljuča*, kosti) 95 %, novozelandske zelenouste školjke, inulin, posušene haloge, peteršilj. (*Odvisno od sezonske dosegljivosti. Lahko se nadomesti z ovčjim mesom in organi.)

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 40 %, surove maščobe 39 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 10 %, surovi pepel 6 %.

DODATKI (na kg):
2700 mg natrijev klorid, 380 mg cinkov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 45 mg organski selen, 36 mg manganov kelat aminokislin, 26 IU vitamin D3.

  Prenesi poglobljeno tipično analizo izdel

KALORIČNA VREDNOST: 5600 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju najmanj petih dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega psa. Prikazane priporočene količine veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ziwi Peak tripe & lamb”

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg35 g
3 kg47 g
4 kg58 g
5 kg69 g
6 kg79 g
7 kg89 g
8 kg98 g
9 kg107 g
10 kg115 g
V nakupovalno košarico ste dodali: