Ziwi Peak venison 390g

5,99

Najnižja cena v 30 dneh: 5,99.

Novozelandska vrhunska MONOBELJAKOVINSKA mokra pasja hrana z JELENOVIM MESOM izstopa iz ponudbe zaradi skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

Razpoložljivost: Ni na zalogi Blagovna znamka:

Opis

Nova, mokra monobeljakovinska pasja hrana z jelenovim mesom, je vrhunska izbira za pse, ki se spopadajo z alergijami, preobčutljivostjo na posamezne vrste beljakovin ali potrebujejo hrano z nižjo vsebnostvo maščob. Ziwi jelenjad izvira iz lokalnih novozelandskih kmetij, ki prakticirajo rejo živali s kakovostno pašo v naravi.

Da bi bila kombinacija hranil v Ziwi pasji hrani čim bolj usklajena s prehranskimi potrebami psa, vsebuje naraven vir vitaminov in mineralov; novozelandsko zelenousto školjko; vrhunski naraven vir glukozamina in hondroitina. Za izboljšanje prebave pa poskrbijo hladno oprani vampi.

Ziwi Peak mokra hrana za psa z jelenovim mesom pomaga:

  • zavirati razvoj alergij na hrano,
  • izboljševati prebavo,
  • zmanjševati sindrome razdražljivega črevesja in kroničnega vnetja črevesja,
  • ohranjati zdravo telesno težo,
  • ohranjati zdravo kožo in dlako,
  • vzdrževati zdrave sklepe in gibljivost.

SESTAVA:
Jelenovo meso in organi (meso, srce, pljuča, jetra, ledvice, vampi, kosti) 89%, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, lecitin, posušene haloge.

ANALITSKE SESTAVINE:
Vlaga 76 %, surove beljakovine 13 %, surove maščobe 5,5 %, surovi pepel 1,5 %, surove vlaknine 1 %.

DODATKI (na kg):
150 mg cinkov kelat aminokislin, 37 mg bakrov kelat aminokislin, 29 mg organski selen, 17 mg manganov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.